Canada schrapt Kovid-19-testen voor passagiers uit China

Canada verwijdert Kovid-testaanvraag voor passagiers van Gin
Canada schrapt Kovid-19-testen voor passagiers uit China

Canadese regering; China is gestopt met het testen van passagiers die per vliegtuig uit Hong Kong en Macao aankomen bij de ingang van het land. Federaal minister van Volksgezondheid, Jean-Yves Duclos, verklaarde in een officiële verklaring dat er een omgeving is ontstaan ​​die het einde van de tot dusver genomen maatregelen mogelijk maakt, aangezien de laatste gegevens en informatie-elementen overtuigend zijn.

In de aangekondigde verklaring, de aanzienlijke verbetering van de gegevens van China en de internationale gemeenschap na de tijdelijke maatregelen die sinds januari 2023 zijn genomen aan de grenzen van Canada en enkele andere landen, en het ontbreken van alarmerende nieuwe varianten in de monsteranalyse van de gebruikte wateren van de vliegtuigen heeft dit land ertoe gebracht de voorzorgspraktijken af ​​te schaffen.

Günceleme: 17/03/2023 14:38

Vergelijkbare advertenties