De Tunca-brug, die gesloten was vanwege werkzaamheden aan de hogesnelheidstrein, werd opengesteld voor verkeer

Tunca-brug, gesloten vanwege hogesnelheidstreinen, opengesteld voor verkeer
De Tunca-brug, die gesloten was vanwege werkzaamheden aan de hogesnelheidstrein, werd opengesteld voor verkeer

De historische Tunca-brug, die tijdelijk was afgesloten voor voetgangers en voertuigen vanwege werken aan de hogesnelheidstreininfrastructuur in Edirne, werd weer in gebruik genomen na de sloop van het spoorwegviaduct op de oude lijn.

In het kader van de werken werd de Tunca-brug heropend voor het verkeer na de afbraak van het viaduct op de oude lijn naast de brug, die op 6 maart 2023 gedurende 5 dagen was afgesloten voor auto- en voetgangersverkeer en het verwijderen van de uitgraving .

Het zal de hoogwaardige spoorwegverbinding van Turkije met Europese landen bieden. Halkalı-De eerste fase van het Kapikule-spoorwegproject, dat is 153 kilometer ÇerkezköyDe Kapikule-lijn zal naar verwachting in 2024 voltooid zijn.

Günceleme: 13/03/2023 11:18

Vergelijkbare advertenties