Bolaman River OSB-brug voltooid

Bolaman River OIZ-brug voltooid
Bolaman River OSB-brug voltooid

Fatsa-burgemeester İbrahim Etem Kibar, die belangrijke investeringen deed in de stad als resultaat van zijn ontmoetingen met het ministerie van Transport en Infrastructuur, samen met Ak Party District President İsa Yüksel en 7th Regional Director of Highways Rıfat Silov, Bolaman River OSB Bridge, 10 km op de snelweg Fatsa-Ilıca onderzocht de wegverbreding en asfaltverharding en verbeteringswerken bij het knooppunt Aybastı.

“WE HEBBEN TWEE KANTEN VERBONDEN MET BOLAMAN OSB BRIDGE”

Fatsa-burgemeester İbrahim Etem Kibar, die zei dat de Bolaman 2e snelwegbrug het transport naar de georganiseerde industriële zone zal vergemakkelijken en de verkeersdichtheid zal verminderen, zei: “Samen met onze 7e regionale directeur van snelwegen Rıfat Silov en onze districtspresident İsa Yüksel; We onderzochten de dubbelbaans voertuig- en voetgangersbrug die onze georganiseerde industriële zone, die in een korte tijd van 7 maanden werd voltooid, aan de Bolaman-rivier zal verbinden met de hoofdweg. Dankzij het project, dat 154 meter lang, 15 meter breed is en een voetpad van 5 meter omvat, hebben we de twee zijden met elkaar verbonden. Overstappen in onze Georganiseerde Industriezone zal vrij ontspannen zijn en de verkeersdichtheid zal afnemen.” gezegd.

“10 KM EEUWSE WEGWERKZAAMHEDEN IN ILICA, TOERISME REGIO, MOET WORDEN VOLTOOID.”

Fatsa-burgemeester İbrahim Etem Kibar, die de wegverbreding en hete asfaltverharding onderzocht op de route die nog steeds wordt vernieuwd met de voltooiing van het leven van de Ilıca-snelweg in de toeristische regio Fatsa, zei: “Het 10 kilometer lange deel van de 7 km lange wegverbreding en hete asfaltwerkzaamheden zijn voltooid. Tegen het einde van de maand zal de resterende 3 km weg voltooid zijn en zal er een zeer comfortabel transport gerealiseerd worden in onze regio. Ik zou willen dat de renovatie van de snelweg Fatsa-Ilıca gunstig zal zijn voor al onze buurten op de route.” hij zei.

“WE BEGONNEN MET REGELGEVING IN 7 BELANGRIJKE RECHTSGEBIEDEN BIJ ONZE FATSA.”

De burgemeester van Fatsa, İbrahim Etem Kibar, verklaarde dat ze inspecties hebben uitgevoerd bij Aybastı Junction in het kader van verbeteringswerken in gebieden waar verkeersproblemen worden ervaren in Fatsa.

“ Samen met onze regionale directeur van snelwegen Rıfat Silov en onze districtspresident İsa Yüksel; We hebben inspecties uitgevoerd bij Aybastı Junction, waar we begonnen te werken in het kader van verbeteringswerken in gebieden waar verkeersdichtheid in onze stad wordt ervaren. Op 7 kruispunten zijn we begonnen met de arrangementen. Met de werken die we zullen uitvoeren bij Aybastı Junction, Meydan Junction, Bus Station Junction, Stadium Junction, Dolunay Junction, Kutlukent Junction en Great Industrial Site Junction, zijn we van plan de dichtheid van het stadsverkeer en het aantal mogelijke verkeersongevallen te minimaliseren. Ik wil onze minister van Transport en Infrastructuur, de heer Adil Karaismailoğlu, bedanken en mijn respect betuigen, die belangrijke investeringen heeft gedaan voor onze stad op het gebied van transport en infrastructuur.” hij zei.

Günceleme: 11/03/2023 13:22

Vergelijkbare advertenties