38.5 miljoen euro locomotiefinvestering van Arkas

Arkastan Locomotief Investering van miljoen euro
38.5 miljoen euro locomotiefinvestering van Arkas

In de overtuiging dat het ondersteunen van productie op locatie in Turkije de sleutel is tot de ontwikkeling van Anatolië, heeft Arkas jarenlang geïnvesteerd in spoorwegen, een nieuwe innovatie in de Turkse logistieke sector gebracht en locomotieven aangeschaft. een investering van 38,5 miljoen euro, aanvankelijk aangekondigd dat de locomotieven in 2025 gelanceerd zullen worden. zullen er drie ontvangen. Het zal met milieuvriendelijke locomotieven import-exportcontainers vervoeren van de grootste industriesteden van Turkije naar de grootste havens van Turkije.

In de overtuiging dat het verbinden van Anatolische steden met havens per spoor de productie ter plaatse zal stimuleren en investeert al meer dan 20 jaar in deze richting, doet Arkas, onder het motto "The Power Behind Logistics", baanbrekende investeringen in de ontwikkeling van de logistiek sector, met Arkas Rail, dat het oprichtte onder de paraplu van Arkas Logistics, als onderdeel van het 'Arkas Anatolia Project'. In de 100ste verjaardag van de Republiek blijft het nieuwe wegen inslaan door gebruik te maken van het voordeel van het spoor om Anatolië te verbinden naar havens en de wereld tegen betaalbare kosten.

Terwijl Arkas Rail vijf Euro Dual-model, diesel- en elektrisch aangedreven locomotieven bestelt bij StadlerRail Valencia SAU met een investering van 38,5 miljoen euro, is het van plan bijna 100 wagons aan te schaffen. Zo wil het bedrijf zijn klanten een snellere en veiligere transportservice bieden met lagere kostenvoordelen.

In een verklaring over dit onderwerp zei Onur Göçmez, CEO van Arkas Logistics: “Het was erg belangrijk om een ​​locomotief aan te schaffen om lijndiensten op het spoor te kunnen uitvoeren. Met de liberalisering van de wet op het spoorvervoer in Turkije kreeg de particuliere sector de mogelijkheid om in locomotieven te investeren. Als bedrijf dat al jaren investeert in spoorwegmaterieel en landterminal, zijn we van plan om onder het dak van Arkas Rail met vijf locomotieven, waarvan er drie in 2025 worden geleverd, de hele sector te bedienen door nieuwe grond in de sector. Daarnaast werken we aan de aankoop van nog eens 700 wagons naast onze 100 zelfrijdende wagons.Zo voert Arkas Rail momenteel spoorvervoer uit vanuit de belangrijkste industriële steden van Turkije, zoals Kayseri, Konya, Ankara, Gaziantep, Eskişehir naar de grootste havens van Turkije en zal met lijnvluchten import-exportcontainers vervoeren. Aan de andere kant zal het dienst doen met wederzijdse bloktreindiensten in het containervervoer per spoor, dat blijft toenemen tussen Turkije en Europa, vooral met landen als Duitsland en Polen. Deze investering, die we zullen aanbieden als een nieuwe dienst aan de Turkse logistieke sector, is een activiteit gericht op havenlogistiek, dat wil zeggen containervervoer, en zal de railport in Kartepe in het noorden en de landhavens in Mersin Yenice in het noorden ondersteunen. Zuiden.

Milieu Locomotieven

Arkastan Locomotief Investering van miljoen euro

Het belangrijkste kenmerk van locomotieven is dat ze milieuvriendelijk zijn. Dankzij het feit dat de elektrische locomotieven die geen COXNUMX uitstoot uitstoten ook een dieselmotor hebben, kunnen ze in geval van een storing in de spoorlijnen of hoogspanningslijnen zonder elektriciteit hun transport ononderbroken voortzetten door over te schakelen van de elektrische motor aan de dieselmotor.

Europa en rail Silk Road met lijndiensten

Railport, de landterminal die in Kartepe is opgericht door Arkas in samenwerking met duisport, de exploitant van Europa's grootste intermodale logistieke terminal, en die is aangetoond als een van de beste voorbeelden van complete logistieke toepassingen, waarvan het belang de afgelopen jaren is toegenomen, is gepland om in 2024 in gebruik te nemen. Terwijl er een overslagterminal komt waar de lading op de treinen die van en naar Europa komen, kan worden gelost en weer kan worden behandeld, zal Arkas Europese transporten van hier naar Kapıkule uitvoeren met zijn eigen locomotieven.

Aan de andere kant vervoert Arkas Logistics, dat in 2017 begon met het eerste spoorvervoer op de BTK-spoorlijn (Baku-Tbilisi-Kars), vracht naar Europa op doorreis met de Marmaray-verbinding op de China-Turkije IJzeren Zijderoute met zijn bedrijf Arkas Rail, dat het vorig jaar oprichtte. Hoewel deze nieuw geopende transportcorridors de mogelijkheid bieden om de exportladingen van Turkije naar andere nieuwe landen per spoor te vervoeren, kunnen door de geografische ligging van Turkije doorvoerladingen tussen Europa en Azië via Turkije worden vervoerd, waardoor de vraag naar vervoer per spoor in Turkije toeneemt. generatie locomotieven en wagons waardoor investeringen versneld kunnen worden.

Günceleme: 13/03/2023 13:12

Vergelijkbare advertenties