Kocaeli Tramway Vehicle Purchase Tender Resultaat

Kocaeli Tramway Vehicle Purchase Tender Resultaat
Kocaeli Tramway Vehicle Purchase Tender Resultaat

De gemeente Kocaeli zet haar werkzaamheden voort voor de tramlijn die zich zal uitstrekken tot Kuruçeşme. Terwijl de werken intensief worden voortgezet voor de opening in korte tijd, heeft de Metropolitan een aanbesteding uitgeschreven voor de aankoop van 10 nieuwe tramvoertuigen. Hoewel slechts één bedrijf deelneemt aan de aanbesteding in de Metropolitan Tender Hall, zal de beslissing worden bekendgemaakt na de evaluatie van de aanbestedingscommissie. Het aanbieden van een bod van 697 miljoen TL Bozankaya Als Automotive wordt goedgekeurd, worden de voertuigen binnen 540 dagen afgeleverd bij de Metropolitan.

DE NIEUWE VOERTUIGEN WORDEN BESCHOUWD VOOR GEHANDICAPTEN

De nieuwe voertuigen krijgen een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur en zijn milieuvriendelijk. De voertuigen worden gemaakt met een moderne uitstraling, minimaal beïnvloed door omgevingsinvloeden en geschikt voor hedendaagse leefomstandigheden. In elk van de voertuigen zijn twee rolstoelplaatsen voor mindervaliden. Rolstoelen bevinden zich dicht bij de ontschepings- en inschepingspunten en hebben ook belangrijke gebieden. De totale lading die de voertuigen in één rit moeten vervoeren, werd berekend door de massa van een passagier op 70 kilogram te nemen. Het voertuig kan dus in één keer ongeveer 11,5 ton vracht vervoeren.

NIEUWE VOERTUIGEN WORDEN 33 METER LANG

De trams worden tussen de 28 en 33 meter lang. De passagiersbordes en instapdeuren van de voertuigen worden gemaakt als 4 dubbele deuren of 4 dubbele en 2 enkele deuren, op voorwaarde dat ze in beide richtingen zijn. Voertuigen met aan beide uiteinden een bestuurderscabine kunnen op de bestaande lijn enkel en dubbel rijden. Wanneer een voertuig op het platform staat, zal de vrije ruimte tussen het grondniveau van het voertuig en de platformrand in de passagiersdeuren niet groter zijn dan 75 millimeter, zelfs onder de zwaarste slijtageomstandigheden. De hoogte van de voertuigvloer vanaf het platform mag niet meer dan 1,5 centimeter bedragen. Het is de bedoeling dat de hoogte van het perron van het station en het niveau van de deurdrempel van het voertuig hetzelfde zullen zijn, en dat de hoogte van het perron en de spoorcode niet meer dan 35 cm mag zijn.

Günceleme: 20/03/2023 15:20

Vergelijkbare advertenties