Aanvragen voor de benoeming van 3 gehandicapte leraren beginnen op 500 april

Aanvragen voor de benoeming van duizend gehandicapte leraren beginnen in april
Aanvragen voor de benoeming van 3 gehandicapte leraren beginnen op 500 april

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer kondigde aan dat op 25 april 3 leraren met een handicap zullen worden aangesteld. Aanvragen worden ontvangen tussen 500 en 3 april.

Het ministerie van Onderwijs zal 3 leraren met een handicap aanstellen in het kader van het Selectie-examen voor gehandicapt openbaar personeel (EKPSS).

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer zei: “Kandidaten die 2020 en hoger scoren op het EKPSS-examen dat in 2022 of 50 wordt gehouden, kunnen zich aanmelden. Kandidaten met een EKPSS-score voor beide jaren solliciteren met de hogere EKPSS-score.” deelde zijn kennis.

Aanvragen voor benoeming beginnen op 3 april en eindigen op vrijdag 7 april om 16.00 uur. De selecties vinden plaats tussen 12 en 15 april 2023. Aankondiging met betrekking tot de toepassingsdetails zal worden aangekondigd op het adres "personel.meb.gov.tr".

Minister Özer kondigde aan dat de benoemingen op 25 april zullen plaatsvinden en zei: “Zoals we eerder hebben aangekondigd, zullen we op 8 mei 45 duizend nieuwe leraren aanstellen. Al onze aangestelde docenten starten per 1 september met hun werkzaamheden. Proficiat aan al onze leraren die zich bij onze onderwijsfamilie zullen voegen.” gezegd.

Günceleme: 31/03/2023 10:52

Vergelijkbare advertenties