39 stagiairs volgden openbare onderwijscursussen in de aardbevingszone

Duizend cursisten volgden openbare onderwijscursussen in de aardbevingszone
39 stagiairs volgden openbare onderwijscursussen in de aardbevingszone

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer verklaarde dat 64 stagiairs de openbare onderwijscursussen bijwoonden die werden georganiseerd op 39 punten die waren opgericht om de deelname van burgers aan sociale en culturele activiteiten in tien provincies waar de aardbevingsramp plaatsvond, te verzekeren.

De onderzoeken die zijn uitgevoerd door het ministerie van Nationaal Onderwijs in het kader van een leven lang leren voor de toegang van burgers tot onderwijs, worden voortgezet door zich te concentreren op tien provincies in het aardbevingsgebied.

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer deelde op zijn sociale media-account over de activiteiten die werden uitgevoerd in het kader van een leven lang leren in het aardbevingsgebied: “10 stagiairs volgden onze openbare onderwijscursussen op 64 punten in 39 provincies. We blijven onze burgers in het rampgebied van dienst zijn met sociale en culturele activiteiten.” een verklaring afgelegd.

Om toegang te krijgen tot de kaart van ondersteunings- en coördinatiecentra voor een leven lang leren Klik op.

Günceleme: 18/03/2023 13:22

Vergelijkbare advertenties