Viaduct om de verkeersdichtheid in Gaziemir te verminderen, begonnen met werken

Viaduct werkt om verkeersdichtheid in Gaziemir te verminderen gestart
Viaduct om de verkeersdichtheid in Gaziemir te verminderen, begonnen met werken

Izmir Metropolitan Municipality is begonnen met de bouw van een viaduct dat de verkeersdichtheid in Gaziemir zal verminderen. Het viaduct, dat 35 miljoen lira gaat kosten, zal naar verwachting in oktober in gebruik worden genomen. Voetgangers- en autoverkeer werd herschikt, aangezien een deel van Air Education Road Street tijdens de werkzaamheden wordt afgesloten voor verkeer.

Burgemeester van de Metropolitan Municipality in Izmir Tunç SoyerDe projecten die het stadsverkeer een frisse wind laten waaien met gouden accenten worden stuk voor stuk uitgevoerd. De grootstedelijke gemeente van Izmir, die op veel punten de weg- en knooppuntinrichting heeft voltooid en nieuwe ontwikkelingswegen heeft geopend om de verkeersdichtheid te verminderen en een ononderbroken en veilige verkeersstroom te bieden, is begonnen met de bouw van een viaduct voor voertuigen op de Gaziemir Air Training Road. Het viaduct dat het transport in Gaziemir, dat op de transportas van de luchthaven Adnan Menderes, de Aegean Free Zone en belangrijke winkelcentra ligt, zal vergemakkelijken, zal een alternatieve transportroute creëren die de Akçay-straat met Sarnıç zal verbinden. Het viaduct voor voertuigen, dat 35 miljoen lira zal kosten, zal naar verwachting in oktober worden voltooid en in gebruik worden genomen.

Studies begonnen

In het kader van de werken uitgevoerd door de teams van het Departement Wetenschapszaken is gestart met het transport van de lijnen behorend bij de telefoon-, aardgas-, elektriciteits-, drinkwater- en kanaalinfrastructuurinstellingen. Na deze werkzaamheden start de bouw van de brug. In overeenstemming met de verkregen toestemming van de Regionale Directie Bosbouw zullen de dennenbomen aan beide zijden van de spoorlijn die de aanleg van bruggen belemmeren, worden verwijderd en zullen fruitbomen worden verplaatst om op verschillende punten in de stad te worden geplant. Tijdens de werken wordt vanaf morgen het deel van Air Education Road Street tussen 312/1 en 694 straten en een deel van 315 straten afgesloten voor het verkeer. Voetgangers- en autoverkeer wordt omgeleid naar alternatieve routes om de verkeersstroom niet te verstoren.

Nieuwe verkeersstroom

Om van 692 Street naar 315 Street te gaan via Akçay Street, wordt 696 Street verbonden met Akçay Street en vanaf Hava Eğitim Yolu Street wordt 312/1 Street verbonden met 315 Street. Om van Straat 315 naar Straat 692 te gaan, is het mogelijk om van Straat 315 naar Straat Akçay over te steken via Havacılar Straat en van de zijweg Sarnıç Yolu Straat naar Straat 692. Aan de kant van Air Training Command, om van Air Training Road Street naar 692 Street te gaan, is het mogelijk om verbinding te maken met 694 Street via 695 Street op Air Training Road Street en door te gaan naar 692 Street.

Hoogte van 6,5-meters

Volgens het project dat is opgesteld door het Department of Transportation van de Izmir Metropolitan Municipality, wordt er een viaduct voor voertuigen gebouwd in plaats van de verkeersvrije overweg op de Air Education Road in het Dokuz Eylul-district van Gaziemir. Het viaduct voor voertuigen, dat inclusief de opritten 200 meter lang wordt, wordt gebouwd op 6 brugpijlers en wordt 6,5 meter hoog. Ook worden er verbindingswegen aangelegd en zal het viaduct dienen als aankomst- en vertrekpunt. Met de voltooiing van de passage zal het vervoer naar de Sarnıç-regio worden verzorgd via de İZBAN-lijn vanaf Akçay Street. De verkeersdichtheid op de Sarnic-brug zal afnemen en de chauffeurs zullen Sarnic in een kortere tijd bereiken.

Günceleme: 05/02/2023 13:15

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*