TÜRASAŞ rekruteert 1 ex-gevangene en 2 gehandicapte werknemers

TURASAS
TÜRASAŞ

TÜRASAŞ Regionaal directoraat Eskişehir Voormalig veroordeelde Aankondiging Aankondiging

Vaste werknemers zullen worden aangeworven via het Turkse uitzendbureau (İŞKUR) om te worden aangenomen met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, onderworpen aan arbeidswet nr. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor degenen die als werknemer worden aangeworven;

1. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat, zelfs indien vergeven, misdrijven tegen de constitutionele orde en het functioneren daarvan, misdrijven tegen de nationale defensie, misdrijven tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, vertrouwensbreuk , frauduleus faillissement Niet te worden veroordeeld voor het manipuleren van de aanbesteding, het manipuleren van de uitvoering van de uitvoering, het witwassen van de eigendomswaarden die voortvloeien uit het misdrijf of smokkel,

2. Aanvragen van degenen die zijn ontslagen uit hun baan of beroep en degenen aan wie openbare rechten zijn beroofd in overeenstemming met de relevante tuchtwetgeving van openbare instellingen en organisaties worden niet aanvaard,

3. Geen ouderdoms-, ouderdoms- of invaliditeitspensioen hebben ontvangen van een socialezekerheidsinstelling,

4. Op de aankondigingsdatum ouder zijn dan 18 en niet ouder zijn dan 35,

5. Niet gerelateerd zijn aan militaire dienst (hebben gedaan, geschorst of vrijgesteld),

6. Voor de soorten diensten/beroepen die vereist zijn door ons regionale directoraat van Eskişehir dat is aangesloten bij ons directoraat-generaal, wordt op nationaal niveau aan aanbestedingen voldaan.

7. Om het opgegeven opleidingsniveau te hebben vanaf de dag dat de aankondiging werd gepubliceerd,

8. Kandidaten die als gevolg van de plaatsing niet over de voor benoeming vereiste kwalificaties beschikken en die valse, misleidende of valse verklaringen hebben afgelegd en in hun voorkeuren zijn geplaatst, worden niet aangesteld. Zelfs als het is voltooid, wordt het toewijzingsproces geannuleerd. Kandidaten die de vereiste documenten niet tijdig indienen, hoewel ze voldoen aan de kwalificaties en voorwaarden van de functies waarin ze worden geplaatst, worden niet aangesteld,

9. De proeftijd van de aan te werven werknemers is 4 maanden, en de arbeidsovereenkomst van degenen die binnen de proefperiode niet succesvol zijn, wordt zonder compensatie beëindigd, zonder de opzegtermijn af te wachten,

10. Kandidaten worden geacht te hebben aanvaard om 's nachts te werken, in ploegendiensten te werken, geen allergische ziekte te hebben die hen verhindert hun taken uit te voeren, en om andere werken te doen die de administratie zal geven in overeenstemming met hun titel,

11. Het is vereist om te verklaren dat er geen fysiek, mentaal of spiritueel gezondheidsprobleem is dat hem ervan weerhoudt om zijn taak continu uit te voeren, en dat hij kan werken in de banen die zijn gedefinieerd in de Heavy and Dangerous Work Class.

AANVRAAGMETHODE, PLAATS EN DATUM, AFLEVERINGSPROCEDURES VAN HET DOCUMENT
1. Kandidaten dienen hun sollicitatie online in via de website van het Turkse uitzendbureau (İŞKUR) tussen 06/02/2023 en 10/02/2023.

2. Elke kandidaat kan slechts voor één werkplek en beroep solliciteren uit de lijst die op de İŞKUR-website is gepubliceerd.

3. De werknemers die moeten worden aangeworven in de vereiste servicetypen zullen worden bepaald door KPSS-score en mondeling examen, op voorwaarde dat ze een universitair diploma hebben behaald.
4. Er zal archiefonderzoek worden gedaan bij degenen die gerechtigd zijn te worden aangesteld conform de Wet op het veiligheidsonderzoek en archiefonderzoek nummer 7315.

5. De gevraagde documenten van de kandidaten die gerechtigd zijn om te worden benoemd, de plaats van levering van de documenten en andere kwesties met betrekking tot de data worden aangekondigd op turasas.gov.tr.

TÜRASAŞ SAKARYA REGIONAAL DIRECTORAAT GEHANDICAPTEN VASTE WERKNEMER AANKONDIGING WERVING

2 Gehandicapte permanente werknemers zullen worden aangeworven voor ons Sakarya Regionale Directoraat in het hieronder vermelde beroep.

Het krijgen van werknemers uit te voeren in de publieke instituties Volgens de verordening inzake de beginselen en procedures aankopen zullen worden gedaan via Turkije Business Council.

Kandidaten die voldoen aan de vereisten van het verzoek, binnen 5 dagen na de datum van publicatie van de aankondiging aan het provinciale directoraat van Sakarya Labor and Employment Agency of http://www.iskur.gov.tr solliciteren via internetadres.
Uw advertentie wordt aangekondigd.

Günceleme: 06/02/2023 11:15

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*