TAF vestigde 'Air Aid Corridor' in Earthquake Zone

Turkse strijdkrachten hebben luchthulpcorridor opgericht in aardbevingsgebied
TAF vestigde 'Air Aid Corridor' in Earthquake Zone

Na de aardbeving met een kracht van 10 op de schaal van Richter, waarvan het epicentrum in het Pazarcık-district van Kahramanmaraş lag en die in totaal 7,4 provincies trof, gaan de zoek- en reddingspogingen door.

Het ministerie van Landsverdediging ondernam ook actie om zoek- en reddingsteams naar het aardbevingsgebied te sturen. Een groot aantal transportvliegtuigen, waaronder het A400m-transportvliegtuig van de Turkse strijdkrachten, begon zoek- en reddingsteams en voertuigen naar de regio te sturen. Ambulancevliegtuigen nemen ook deel aan de ingestelde "luchthulpcorridor".

Minister van Landsverdediging Hulusi Akar onderzocht samen met de chef van de generale staf, generaal Yaşar Güler, en de commandant van de landmacht, generaal Musa Avsever, het werk bij het 11th Air Transport Main Base Command voordat het naar het aardbevingsgebied verhuisde.

Minister Akar, die instructies gaf aan het zoek- en reddingsbataljon van de Turkse strijdkrachten bij natuurrampen, verklaarde dat de staat was gemobiliseerd om de schade van de aardbeving te verminderen, de wonden te helen en de burgers onder het puin te bereiken. Minister Akar benadrukte dat de werken die direct na de aardbeving begonnen, intensief werden voortgezet. Minister Akar verklaarde dat het Disaster Emergency Crisis Center was opgericht in het Ministerie van Nationale Defensie:

“Ons crisiscentrum is intensief aan het werk. Onze contacten met de betrokken ministeries en instellingen gaan door. Zoek- en reddingsteams zijn nodig in de gebieden waar de aardbeving plaatsvond. We hebben onze humanitaire hulpbrigade en teams aan de regio toegewezen om bij te dragen aan zoek- en reddingsacties. We mobiliseerden onze vliegtuigen om medische teams, opsporings- en reddingsteams en voertuigen naar het aardbevingsgebied te sturen. Onze andere transportvliegtuigen, waaronder de A400M, hebben ook maximale paraatheid om de nodige transportservice te bieden.”

Minister Akar merkte op dat er naast de moeilijke weersomstandigheden scheuren zijn ontstaan ​​op de landingsbanen van sommige luchthavens in het aardbevingsgebied en zei: "We zetten onze inspanningen voort om personeel en materiaal zo snel mogelijk naar het aardbevingsgebied te brengen." gezegd.

Turkse strijdkrachten hebben luchthulpcorridor opgericht in aardbevingsgebied

WIJ ZIJN AANWEZIG IN DE EENHEDEN IN DE AARDBEVINGSZONE

Minister Akar deed verder de volgende uitspraken over de vraag of er schade was aan de eenheden van de Turkse strijdkrachten:

“Als strijdkrachten zetten we onze inspanningen voort om de schade en slachtoffers vast te stellen. Helaas hebben we 3 martelaren. We hebben gewond. Het noodzakelijke werk wordt gedaan aan onze martelaren en gewonden. We nemen weer appèl in onze troepen. Er is ook informatie dat er personeel is dat niet kan worden bereikt, we proberen dit te bevestigen. Het belangrijkste dat we proberen te doen, is ons personeel onder het puin te bereiken. Anderzijds is er de nodige coördinatie tot stand gekomen met de gouverneurs in de regio's en blijven we werken om aan de eisen te voldoen.”

Minister Akar verklaarde dat de ministers van Defensie van enkele bevriende en geallieerde landen aan de telefoon belden om hun wensen over beterschap over te brengen en hun bereidheid uitten om hulp te sturen, zei minister Akar: “Ons werk aan deze kwestie gaat door. Het belangrijkste is om een ​​voorbeeld te geven van één zijn in verdriet en vreugde binnen het kader van onze nationale en spirituele waarden die door onze duizenden jaren geschiedenis zijn gefilterd. Alle ministeries, instellingen en organisaties van de Republiek Turkije zijn in het veld en in het veld. We blijven schouder aan schouder werken om een ​​oplossing voor deze problemen te vinden en het aantal slachtoffers te minimaliseren. Moge God vanaf hier genade hebben met onze burgers en martelaren; Ik wens de gewonden beterschap. Ik hoop dat we deze moeilijkheden zullen overwinnen door schouder aan schouder te werken.”

Günceleme: 06/02/2023 15:12

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*