Ombudsinstelling gaat 6 personeelsleden aanwerven

Ombudsman instelling
Ombudsmaninstelling

De Ombudsman Instelling is een constitutionele instelling opgenomen in artikel 74 van onze Grondwet. Overeenkomstig artikel 6328 van wet nr. 5, “zal de instelling, na een klacht over het functioneren van de administratie; Het is belast met het onderzoeken, onderzoeken en het doen van suggesties aan de administratie in termen van naleving van de wet en billijkheid, binnen het begrip van gerechtigheid op basis van mensenrechten.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Onze instelling oefent haar activiteiten sinds 2013 uit als een auditmechanisme dat is aangesloten bij de Grote Nationale Assemblee van Turkije, dat optreedt als pleitbezorger van het volk en het bestuur begeleidt bij de beslissingen die het neemt, met het beginsel van het waarborgen van de rechtsstaat, de vestiging principes van goed bestuur en begrip van verantwoordelijkheid tegenover het publiek en op basis van billijkheid. De Ombudsman-instelling, die het principe "Laat mensen leven zodat de staat kan leven" hanteert met de overtuiging dat "De beste van de mensen degene is die de mensen het meest ten goede komt"; Het probeert bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening van de administratie, de ontwikkeling van de mensenrechten, de vestiging van de rechtsstaat, de verspreiding van de cultuur van het zoeken naar rechten en de vorming van een transparant, verantwoordelijk, mensgericht administratie.

Gecontracteerd IT-personeel in grootschalige informatieverwerkingseenheden van openbare instellingen en organisaties gepubliceerd in het Staatsblad van 375/6/31 en genummerd 12, met aanvullend artikel 2008 van wetsdecreet nr. 27097, tewerkgesteld in onze instelling .
Conform artikel 8 van de Regeling Principes en Procedures Bij Arbeid wordt 2022 procent (zeventig) van de KPSSP3-score behaald in het in 70 gehouden Openbare Personeelsselectie-examen (de KPSS-score van de kandidaat die geen KPSS-score heeft of wel geen document indienen wordt beschouwd als 70 (zeventig)) met een YDS of gelijkwaardig Gebaseerd op de som van 30 procent (dertig) van de score waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Hoger Onderwijsraad (de score voor vreemde talen wordt berekend als 0 ( nul) voor degenen die de YDS of gelijkwaardige score niet indienen), te beginnen met de hoogste score, van de kandidaten 10 (tien) keer de positie van het IT-personeel met contract. 6 (zes) IT-personeel met contract wordt aangeworven volgens de succesvolgorde van het door onze instelling af te nemen mondeling examen.

APPLICATIE VOORWAARDEN

a) Om de algemene voorwaarden te laten schrijven in artikel 48 van de Ambtenarenwet,

b) Zelfs als de in artikel 53 van het Turkse wetboek van strafrecht genoemde termijnen zijn verstreken; misdaden tegen de veiligheid van de staat, misdaden tegen de grondwettelijke orde en het functioneren van deze orde, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, misbruik van vertrouwen, frauduleus Niet te worden veroordeeld voor faillissement, manipulatie van aanbestedingen, vervalsing van prestaties , het witwassen van eigendomswaarden die voortkomen uit misdaad of smokkel,

c) Geen ziekte hebben die hem vanwege zijn gezondheidstoestand kan beletten zijn plicht continu uit te voeren,

d) Om af te studeren van vier jaar computer engineering, software engineering, elektrotechniek, elektrotechniek, elektrotechniek en elektrotechniek, elektrotechniek en elektrotechniek en industriële techniek afdelingen van faculteiten of van instellingen voor hoger onderwijs in het buitenland waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door het hoger onderwijs Raad,

e) Met uitzondering van die genoemd in subparagraaf (d), van de ingenieursafdelingen van faculteiten die vierjarig onderwijs verzorgen, afdelingen van wetenschapsliteratuur, onderwijs en onderwijswetenschappen, afdelingen die onderwijs geven over computers en technologie, en statistiek, wiskunde en natuurkundeafdelingen, of van een slaapzaal waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Hoger Onderwijsraad. Om af te studeren aan instellingen voor hoger onderwijs buiten Turkije, (De afgestudeerden van de afdeling die in deze sectie wordt genoemd, kunnen de aankondiging maximaal 2 keer aanvragen)

f) Ten minste 3 jaar voor software, softwareontwerp en -ontwikkeling en beheer van dit proces of voor de installatie en het beheer van grootschalige netwerksystemen, ten minste 5 jaar voor maximaal het dubbele, ten minste 7 jaar voor maximaal drie keer , en ten minste 657 jaar voor maximaal vier keer hebben jarenlange professionele ervaring. (Bij het bepalen van de beroepservaring; het is gedocumenteerd dat het als IT-personeel permanent is onderworpen aan wet nr. 4 of gecontracteerde diensten onderworpen aan subparagraaf (B) van artikel 399 van dezelfde wet of wetsdecreet nr. XNUMX, en in de particuliere sector, als IT-personeel door premies te betalen aan instellingen voor sociale zekerheid.) dienstperiodes worden in aanmerking genomen.)

g) Documenteren dat ze ten minste twee van de huidige programmeertalen kennen, op voorwaarde dat ze kennis hebben van de hardware van computermilieuwetenschappen en de beveiliging van het gevestigde netwerkbeheer. (Documenten zoals goedgekeurde transcripties van niet-gegradueerden of afgestudeerden met vermelding van de geleerde programmeertalen als documenten of aanwezigheidscertificaten van onderwijsinstellingen worden geaccepteerd.)

h) Om de persoonlijke rechten en andere regels te accepteren die zijn gespecificeerd in de "Verordening inzake principes en procedures met betrekking tot de tewerkstelling van gecontracteerd informatietechnologiepersoneel in grootschalige informatieverwerkingseenheden van openbare instellingen en organisaties",

i) Voor mannelijke kandidaten die militaire dienst hebben volbracht of daarvan zijn vrijgesteld,

j) Beschikken over de kwalificaties vereist door de dienst, redenerend vermogen en representatief vermogen, in staat om flexibele werktijden en een hoog werktempo bij te houden, vatbaar voor teamwerk, uitstekende communicatieve vaardigheden, analytisch denken, geneigd tot gedisciplineerd werken,

k) Zich kunnen aanpassen aan de projecten die binnen de instelling worden ontwikkeld, nieuwsgierig om nieuwe technologieën te leren, open voor ontwikkeling en oplossingsgericht,

l) Om te kunnen communiceren met het personeel en de burgers in het kader van de op te nemen of te ontwikkelen toepassingen,

m) Indien nodig ondersteuning en training bieden aan teamgenoten,

n) belang hechten aan documentatie en dit regelmatig doen,

o) Kennis van het Engels hebben op een niveau om de technische literatuur te volgen.

AANVRAAGDATUM en WIJZE

1. Kandidaten dienen hun sollicitaties op e-overheid in via de TGNA Ombudsman Institution-Career Gate Public Recruitment and Career Gate, op alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​​​tussen 01.02.2023 en 15.02.2023. Aangezien sollicitaties elektronisch worden ontvangen, worden sollicitaties per post of persoonlijk niet geaccepteerd.

2. Kandidaten kunnen slechts op één van de aangekondigde functies solliciteren en niet op meer dan één functie.

3. Aangezien de sollicitaties worden ingediend via alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr, is het verplicht voor de kandidaten om een ​​e-Government-wachtwoord te hebben. Kandidaten kunnen de envelop met het e-Government-wachtwoord verkrijgen door zich persoonlijk aan te melden bij de Centrale Directies van de PTT, op vertoon van hun identiteitsbewijs met daarop het TR-identiteitsnummer.

4. Indien de gevraagde informatie van de kandidaten niet via e-Overheid wordt ontvangen, moeten zij hun informatie aangeven en hun documenten uploaden in pdf- of jpeg-formaat.

Günceleme: 01/02/2023 11:34

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*