Sakarya Metropolitan's 'Narko Guide'-trainingen voltooid

Sakarya Büyükşehir Narco Guide-trainingen voltooid
Sakarya Metropolitan's 'Narko Guide'-trainingen voltooid

De trainingen die Sakarya Metropolitan Municipality voor het personeel organiseert, gaan door binnen het kader van het programmaschema. Het onderwerp van de trainingen die op veel gebieden werden gegeven voor de ontwikkeling van personeel was dit keer de strijd tegen drugs. In de trainingen onder de titel "Narco Guide" kregen de medewerkers van de instelling belangrijke informatie over methoden voor drugspreventie. De 10-daagse training die in de Metropolitan Municipality Assembly Hall werd gehouden, werd voltooid met de geleidelijke deelname van het personeel.

Tijdens de trainingen die werden gehouden door het deskundige personeel van de provinciale politieafdeling van Sakarya, werd belangrijke informatie gegeven over de schadelijke gevolgen van drugs, wettelijke verantwoordelijkheden en methoden om mensen en hun omgeving tegen drugs te beschermen. Deskundigen, die ook kritische punten aanroerden over de schade van drugs aan de samenleving en het concept van familie, gaven een gedetailleerde presentatie en stelden dat middelengebruik ernstige mentale en fysieke schade toebrengt aan mensen. De trainingen, die werden gehouden onder het motto dat een drugsvrije samenleving het product is van ons allemaal, werden door het personeel met belangstelling gevolgd.

De volgende uitspraken zijn gedaan door de grootstedelijke gemeente, die een verklaring heeft afgegeven over de trainingen:

“Er werd een gedetailleerde trainingsbijeenkomst gehouden voor het personeel van onze instelling over middelengebruik, wat een belangrijk probleem is voor de samenleving, vooral voor onze jeugd van vandaag. In de trainingen die 10 dagen duren, wordt gericht op een correcte methode van drugsbestrijding in de omgeving van ons personeel. Door deze strijd correct en effectief te voeren in de samenleving waarin we leven, wordt niet alleen ons bewustzijn vergroot, maar krijgen we ook concrete stappen op weg naar een oplossing.”

Günceleme: 05/02/2023 13:10

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*