IETT-bus tot stilstand gekomen in Istanbul Bahçelievler: 1 doden, 5 gewonden

Istanbul Bahcelievs IETT-bus stopte
IETT-bus tot stilstand gekomen in Istanbul Bahçelievler 1 doden, 5 gewonden

De IETT-bus op Istanbul Bahçelievler D-100 kwam de halte binnen. Een van de passagiers die bij de bushalte wachtte, kwam om het leven en 1 raakten gewond.

Volgens de ontvangen informatie raakte de 5 HY 34 IETT-bus onder leiding van Sefer B. voor de zijweg E-8280 Metroport AVM eerst de stoep en raakte de passagiers bij de bushalte en vervolgens een minibus. Na melding werden politie en ambulance ter plaatse gestuurd.

Bij het ongeval stierf de lichamelijk gehandicapte Hikmet Kaya (51) ter plaatse, terwijl de Azerbeidzjaanse staatsburger Ahmad Rzayev, de Algerijnse staatsburger Messaouda Mariche, Fatma Oruç, Fehim Aydın en Yeter Baygın gewond raakten.

Er werd vernomen dat de toestand van Rzayev ernstig was, onder de gewonden, die met ambulances naar de omliggende ziekenhuizen werden gebracht. Buschauffeur Sefer B werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Terwijl het onderzoek van de plaats delict en de AFAD-teams de plaats van het ongeval aan het onderzoeken en onderzoeken waren, werd een sleepwagen door IMM gebracht om de bus te verwijderen.

UITLEG VAN DE BURGEMEESTER VAN BAHÇELİEVLER

Ondertussen zei de burgemeester van Bahçelievler, Hakan Bahadır, die naar de plaats van het ongeval kwam, in een verklaring aan journalisten dat volgens de eerste informatie 1 persoon is omgekomen bij het ongeval.

Bahadır merkte op dat de passagiers verklaarden dat de bestuurder van de IETT-bus die de halte naderde in slaap was gevallen.

Bahadır verklaarde dat de bus eerst de stoep opreed en vervolgens tegen een minibus botste en stopte.

UITLEG VAN IETT

In de verklaring van het officiële verslag van het Istanbul Electric Tramway and Tunnel Operations General Directorate (IETT), werd gesteld dat een particuliere openbare bus in Bahçelievler uit de hand liep en het haltegebied binnenreed.

In de verklaring: "Volgens de eerste vaststellingen stierf helaas 1 van onze burgers en raakten 4 van onze burgers gewond. Technische en administratieve onderzoeken met betrekking tot het incident zijn aan de gang en onze General Manager is onderweg.” uitdrukkingen werden gebruikt.

In de verklaring werd gesteld dat het publiek zal worden geïnformeerd over de levering van camerabeelden in de bus en gedetailleerde vaststellingen die op de plaats van het incident moeten worden gedaan, en er werd vastgelegd dat ze diep bedroefd waren door het ongeval.

Günceleme: 03/02/2023 11:18

Vergelijkbare advertenties

hoe 1

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*