IMM lanceerde een campagne voor rampenbestrijding

IBB lanceerde rampenhulpcampagne
IMM lanceerde een campagne voor rampenbestrijding

IMM heeft een 'Disaster Aid Campaign' gelanceerd voor de slachtoffers van de ramp in het aardbevingsgebied. Inwoners van Istanbul die willen helpen, kunnen de lijst met behoeften bereiken door de 'Earthquake Hotline' te bellen die is gemaakt op ALO 153. Hulpmiddelen worden verzameld bij Yenikapı Eurasia Exhibition Centre en Kartal Logistics Centers. Istanbulieten die willen doneren, kunnen hun donaties naar beide centra brengen. Tweedehands producten worden niet geaccepteerd in hulpmaterialen, alleen ongebruikte materialen worden beoordeeld.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) lanceerde een hulpcampagne om te voorzien in de behoeften van de slachtoffers van de ramp na de aardbeving met een kracht van 7,7 op de schaal van Richter in het Pazarcık-district van Kahramanmaraş. Hulp van inwoners van Istanbul begon te worden ingezameld voor de campagne die werd georganiseerd onder de coördinatie van de IMM-afdeling Sociale Dienst, de afdeling Pers en Public Relations en het Rampcoördinatiecentrum.

Inwoners van Istanbul die willen doneren, hebben toegang tot hun lijst met behoeften door verbinding te maken met de 'Earthquake Line' via het ALO 153 Solution Center-nummer. Istanbulieten kunnen hun hulpgoederen achterlaten bij Yenikapı Eurasia Exhibition Centre en Kartal Logistics Center. In het kader van de hulpactie worden tweede producten niet geaccepteerd, alleen ongebruikte producten worden beoordeeld.

Daarnaast gaan de technische teams van de aardbevingsafdeling van IMM naar Gaziantep om de schade te beoordelen onder begeleiding van het ministerie van Milieu en Verstedelijking.

De lijst met benodigde materialen is als volgt:

Deken, slaapzak

Alle soorten kachels, kachels, droogvoer in bulk, mobiele telefoons

Oplader en producten, batterij

Hygiëne Materiaal (zeep, servet, maandverband etc.), Luiers

Babyvoeding, nieuwe, ongedragen winterkleding, laarzen etc. kleding producten

hoofdlamp, zaklamp

De adressen van de centra waar hulp kan worden achtergelaten zijn als volgt;

Logistiek ondersteuningscentrum Kartal Magazijnen/adres: İnönü Caddesi No:143 Esentepe Mahallesi Kartal

dr. Architect Kadir Topbaş Show and Art Center Adres: Aksaray Mh. Kennedy-cd. Nr: 11/1 Fatih/Istanboel

Günceleme: 06/02/2023 15:51

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*