İBB İstanbul Boğaziçi A.Ş rekruteert 187 personeelsleden

IBB Istanbul Bogazici AS zal personeel aanwerven
İBB İstanbul Boğaziçi A.Ş rekruteert 187 personeelsleden

Vanaf 1 februari 2023 heeft Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) een nieuwe aankondiging van personeelswerving gepubliceerd via İŞKUR. Volgens de aankondiging zal Istanbul Boğaziçi Yönetim A.Ş, dat gelieerd is aan İBB, 187 personeelsleden aanwerven om het permanent in dienst te nemen binnen zijn eigen organisatie. Wat zijn de vereiste voorwaarden voor de aanwerving van IMM 187-schoonmaakpersoneel? Hoe zullen aanvragen worden ingediend?

Het aan te werven personeel wordt ingedeeld bij het schoonmaakpersoneel van IMM. Sollicitaties zijn vandaag gestart en eindigen op 28 februari 2023.

Wat zijn de vereiste voorwaarden voor de aanwerving van IMM 187-schoonmaakpersoneel? Hoe zullen aanvragen worden ingediend?

Aanvragen voor de werving van IBB Boğaziçi-personeel zullen worden ingediend op de website Kariyer.ibb.istanbul/ads/general-basvuru-5. Er is geen leeftijdseis, opleidingseis, woonplaatsvereiste en KPSS-vereiste voor deze aankondiging. Daarom kan iedereen deze bekendmaking van de gemeente aanvragen.

IBB Istanbul Bogazici AS zal personeel aanwerven

Günceleme: 02/02/2023 11:00

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*