Baanbrekend in het grote transportproject AFRAY van Afyonkarahisar

Baanbrekend voor het grote transportproject van Afyonkarahisar in AFRAY
Baanbrekend in het grote transportproject AFRAY van Afyonkarahisar

Op basis van de verkiezingsbeloften van de burgemeester van Afyonkarahisar, Mehmet Zeybek, zal de basis worden gelegd voor het grootste transportproject van de stad, AFRAY. Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu bracht het goede nieuws tijdens zijn bezoek aan de gemeente.

Minister Adil Karaismailoğlu Zeybek, die voor de opening naar Afyonkarahisar kwam, legde de laatste ontwikkelingen over AFRAY, het grootste transportproject van de president, uit aan de gemeentemicrofoon. Er is aangekondigd dat de werkzaamheden worden voortgezet aan het project dat de omliggende gebieden, met name de studenten, met het centrum zal verbinden via de campusroute die het transport en de nabijheid van het stadscentrum zal vergemakkelijken.

Weer een droom van president Mehmet Zeybek, die bijna 30 verkiezingsbeloften één voor één heeft gedaan, is uitgekomen. Er is begonnen met het gigantische project AFRAY, dat nieuwe wegen zal inslaan voor de stad op het gebied van transport. De baanbrekende werkzaamheden voor het Afyonkarahisar-gedeelte van de voorstedelijke lijnen die in het project zijn bepaald, zullen de komende dagen worden uitgevoerd.

“HET ZAL EEN GEWELDIGE DIENST ZIJN VOOR AFYONKARAHİSAR”

Met het AFRAY-project, dat is geïntegreerd met het hogesnelheidstreinproject van het ministerie van Transport en Infrastructuur dat door onze stad loopt, wordt het gemakkelijker om het stadscentrum te bereiken. Het vervoer van zowel universiteitsstudenten als burgers naar de binnenstad wordt versneld. Nieuwsgierige vragen werden beantwoord voor het project, waardoor ook de verkeersproblemen zullen verdwijnen. Minister Karaismailoğlu, die in zijn verklaring over dit onderwerp zei: "We zullen in korte tijd de basis leggen", zei: "Een van de grootste projecten van Turkije, het hogesnelheidstreinproject, loopt door Afyon. Afyon zal groeien, Turkije zal groeien. Het leven van onze burgers zal gemakkelijker worden, dus we zeggen: stop niet, ga gewoon door. Er is geen probleem in AFRAY. Hopelijk leggen we snel de basis. De werken zijn begonnen. Weet je, we hebben de hogesnelheidstrein meegenomen. In korte tijd zullen we het implementeren als een geweldige service aan Afyonkarahisar, als een project dat het verkeer in de stad zal verlichten.

KAART VAN AFRAY

Günceleme: 04/02/2023 12:28

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*