Galatasaray Ümraniyespor Hoogtepunten en doelpunten (3-2) Bein Sports watch link

galatasaray umraniyespor mac samenvatting en doelen bein sports watch gs umraniye mac samenvatting watch copy

Galatasaray Ümraniyespor Hoogtepunten wedstrijdresultaat: (3-2) en hun doelpunten kijken Bein Sports Youtube Lig Tv Gs ÜMRANİYE bekijk de wedstrijdsamenvatting link Bekijk de samenvatting en doelpunten van de Galatasaray-wedstrijd Lees ons nieuws om de Icardi-goals te bekijken! Kijk Galatasaray Umraniyespor Hoogtepunten Youtube Bekijk Bein Sports Gs UMRANİYE wedstrijdsamenvatting link. Wat is het resultaat van de wedstrijd Galatasaray Umraniyespor? Hoe vaak is de wedstrijd van Galatasaray Umraniyespor voorbij? Wie scoorde doelpunten in de wedstrijd Galatasaray Ümraniyespor? Bekijk de samenvatting van Galatasaray Ümraniyespor youtube, Gs Ümraniyespor bekijk het wedstrijdoverzicht bein sport, league tv Galatasaray Ümraniyespor bekijk het overzicht, bekijk het Galatasaray wedstrijdoverzicht, Wie scoorde de goals van de Galatasaray Ümraniyespor wedstrijd? Hoe lang is de wedstrijd van Galatasaray Ümraniyespor voorbij?, Bekijk Galatasaray goals, bekijk Ümraniyespor wedstrijdoverzicht, bekijk samenvatting, bein sport Ümraniyespor bekijk samenvatting, Wie scoorde Galatasaray's goals?, Wie scoorde Ümraniyespor's goals?, Bekijk Ümraniyespor goals Galatasaray Ümraniyespor Match samenvatting details...

Galatasaray heeft gewonnen: Galatasaray versloeg Ümraniyespor met 22-3 in de wedstrijd van 2 weken van Süper Toto Süper Lig. In de tweede helft won hij de overwinning met 2 doelpunten van Icardi. Galatasaray verhoogde zijn score naar 51 en het verschil met koploper Fenerbahce was 7 punten. Umraniyespor bleef op 14 punten staan. Galatasaray heeft volgende week een derbywedstrijd met Trabzonspor, terwijl Ümraniyespor Adana Demirspor ontvangt.

Wat is het resultaat van de wedstrijd Galatasaray Ümraniyespor?

De wedstrijd van Galatasaray Ümraniyespor eindigde in 3-2 met de superioriteit van Galatasaray.

Wie scoorde de doelpunten van de wedstrijd Galatasaray Umraniyespor?

Abdülkerim Bardakcı en de Argentijnse ster Mauro Icardi scoorden twee doelpunten die de overwinning naar Galatasaray brachten.

Umut Nayir en Oğuz Gürbulak scoorden de doelpunten van Ümraniyespor.

Bekijk Galatasaray Ümraniyespor minuut voor minuut hoogtepunten en doelpunten

De wedstrijd in Nef Stadium begon vandaag om 20.00:1 uur. Scheidsrechter Cihan Aydın gaf XNUMX strafschop in het voordeel van Galatasaray en het geelrode team draaide de strafschop om in een doelpunt met Icardi.

1' De wedstrijd begint met een trap van gastheer Galatasaray.

2' Ontmoet de bal achter de strafschopboog, Lucas Torreira raakt de grond zonder te wachten, maar de leren bal komt terug van de verdediging.

3' Dries Mertens, diagonaal van links het strafschopgebied ingestuurd, raakt de bal zodra hij in het strafschopgebied komt, maar doelman Orkun Özdemir bereikt de rechterbovenhoek en weet de bal te pakken.

7' Bezoekend team naderde het doel! Onur Ayık, die de bal vanaf de linkervleugel naar de achterkant van de verdediging stuurt, komt diagonaal het strafschopgebied binnen vanaf de linkerkant en beproeft zijn geluk vanaf de grond, maar doelman Fernando Muslera staat het doelpunt niet toe!

11' Doelpunt [0-1] (Welk krediet Ümraniyespor) GOOOLL !! QuelKredi Ümraniyespor nam de leiding met Umut Nayir! In de aanval die zich snel vanaf de rechtervleugel ontwikkelt, haalt Geraldo zijn tegenstander in en betreedt het strafschopgebied en stuurt zijn pass richting het strafschopgebied zonder naar de laatste linie te gaan. Op dit punt raakt het passeren van Umut Nayir de grond en brengt het net terug naar de linkerhoek.

15' De bezoekende ploeg is weer heel dicht bij het doel! Geraldo laat zijn tegenstander achter in de aanval vanaf de rechtervleugel en stuurt zijn pass naar de penaltystip zonder naar de laatste linie te gaan. Op dit punt neemt de passer Durel Avounou een trap van de grond, maar doelman Fernando Muslera staat geen doelpunt toe op twee schoten!

18' Sergio Oliveira, die met een pass van Kerem de bal achter de penaltystip vindt, raakt de grond hard, maar doelman Orkun Özdemir staat de treffer niet toe!

21' Sacha Boey stuurt vanaf rechts de middenvelder naar het strafschopgebied. De bal, die schuin in het strafschopgebied werd gelaten, lag voor Dries Mertens. Ervaren speler schiet zonder te wachten, maar de leren bal gaat rechtstreeks naar doelman Orkun Özdemir.

26' Milot Rashica schiet een pass van rechts het strafschopgebied in. Na de carrom in het strafschopgebied stuurt Mauro Icardi zijn pass naar zijn vriend Kerem Aktürkoğlu naast het strafschopgebied. Kerem beproeft zijn geluk vanaf de grond zonder te wachten, maar de verdediging weet op het laatste moment in te grijpen.

32' Doelpunt [1-1] (Galatasaray) GOOOLL !! Galatasaray speelde gelijk met Abdulkerim Bardakçı! Dries Mertens stuurt de middenvelder uit een rechtse hoekschop het zespassgebied in. Abdülkerim Bardakcı stuitert tegen de verre paal met een kopbal van Victor Nelsson, maakt de bal compleet en brengt de ronde leren bal vanuit de linkerhoek terug in het net.

36' Bezoekploeg naderde het doel! Bij een pass van rechts stuurt Geraldo zijn luchtpass achter de strafschopstip. Ondertussen trapt Durel Avounou zijn aankomst af, maar doelman Fernando Muslera blokkeert opnieuw het doel!

39' Doelpunt [1-2] (HagiKredi Ümraniyespor) GOOOLL !! Kredi Ümraniyespor nam de leiding met Oğuz Gürbulak!

43' Dries Mertens, die met een pass van Lucas Torreira de bal achter de strafschopboog vindt, denkt direct in het doel, maar doelman Orkun Özdemir bereikt de linkerhoek en weet de leren bal te bemachtigen.

56' Yunus Akgün stuurt de middenvelder naar het strafschopgebied in zijn aanval op de rechtervleugel. De bal stuitert van de verdediging en blijft voor Sacha Boey aan de rechterkant van de strafschopboog. Ervaren speler schiet hard, maar doelman Orkun Özdemir bereikt de linkerhoek en staat de goal niet toe!

59' STRAF!!! Strahil Popov speelt met zijn hand in het strafschopgebied en scheidsrechter Cihan Aydın wijst naar de penaltystip!

60' Penaltygoal [2-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Mauro Icardi combineert de netten en de leren cirkel met het panenka-schot in het midden van het doel en brengt het team samen!

63' Lucas Torreira, die de bal na aanraking vanaf de rechtervleugel in de rechterdiagonaal van het strafschopgebied vindt, schiet van de grond, maar doelman Orkun Özdemir bereikt de linkerhoek en staat de treffer niet toe.

77′ RODE KAART! Durel Avounou, die in het middenveldgevecht in BiriKredi Ümraniyespor zijn tegenstander Lucas Torreira uitschakelde, stond met zijn tweede gele kaart buitenspel!

79' Galatasaray kan niet profiteren van de absolute doelpositie bij de invallende Bafetimbi Gomis! Juan Mata stuurt de middenvelder vanaf de rechtervleugel naar de tweede paal in de hoek. Ondertussen stuurt Abdülkerim Bardakcı met zijn hoofdschot zijn pass naar de andere paal. Bafetimbi Gomis vindt de bal voor hem en probeert zijn geluk vanaf de grond, maar doelman Orkun Özdemir slaagt er op het laatste moment in om in te grijpen!

82' Doelpunt [3-2] (Galatasaray) GOOOLL !! Galatasaray nam de leiding met Mauro Icardi! Abdülkerim Bardakcı, die de bal op de linkerdiagonaal tegenkomt, stuurt zijn middenveld richting de strafschopstip.