Actieve ouderencentrumleden 3e geplaatst in de danswedstrijd

Actieve Elder Center-leden derde geplaatst in de danswedstrijd
Actieve ouderencentrumleden 3e geplaatst in de danswedstrijd

Het echtpaar Zeki-Nilgün Şenol, leden van het Antalya Metropolitan Active Elderly Center, werd derde in de Fame Dance Sports Cup georganiseerd door de Turkse Danssportfederatie in Ankara.

In het Active Elderly Centre in het Atatürk-park van de grootstedelijke gemeente worden gerontologische, psychologische en verpleegkundige adviesdiensten verleend om de deelname van ouderen aan het sociale veld te vergroten, evenals danstrainingen. Leden die profiteren van het centrum behalen succes in nationale competities met de training die ze krijgen. Ten slotte won het echtpaar Zeki-Nilgün Şenol, dat deelnam aan de Dance Sports Cup of Fame, georganiseerd door de Turkse Danssportfederatie op de Ankara METU Development Foundation High School, de 4e plaatsmedaille in de categorie Senior 3.

Fascineerde het publiek

Gazi Umdu, die als instructeur werkt bij het Active Elderly Center, verklaarde dat ze danstraining geven aan de bejaarde leden voor fysieke activiteit om hun gezondheid te beschermen. Umdu zei: “Onze leden zitten in de Senior 4-categorie op het danskampioenschap dat in Ankara wordt gehouden.

Hij betoverde het publiek met langzame walstango en snelle tapdansen. Als resultaat van de training die ze hebben gekregen, zijn ze erg blij om hun talenten te demonstreren en succes te behalen op nationale platforms. We zijn erg blij met deze situatie', zei hij.

Günceleme: 04/02/2023 14:17

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*