Revolutie in het verkeer in Istanbul! Service Tools kunnen İSPARKs gratis gebruiken

Devrim-servicevoertuigen kunnen ISPARK's gratis gebruiken in het verkeer in Istanbul
Revolutie in het verkeer in Istanbul! Service Tools kunnen İSPARKs gratis gebruiken

Er is goed nieuws voor servicevoertuigen van IMM. Voertuigen kunnen nu gratis en zonder tijdslimiet gebruik maken van İSPARK-parkeergarages in plaats van op straat te moeten wachten. In de eerste fase wordt gratis service verleend in vijf parkeergarages met een capaciteit van 210 voertuigen in de districten Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Şişli en Eyüpsultan. Drie nieuwe punten in Ataşehir en Esenler worden opengesteld voor het gebruik van servicevoertuigen. Het project zal in de toekomst blijven uitbreiden met nieuwe punten.

Een nieuwe stap kwam van İSPARK, een dochteronderneming van Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), die baanbrekend was met zijn innovatieve toepassingen en bedrijfsmodellen die het naar de parkeersector bracht. De eerste stap is gezet in het actieplan dat 66 duizend dienstvoertuigen uit straten en steegjes naar İSPARK zal trekken. Er is een project voor gratis parkeerplaatsen in de praktijk gebracht, dat een einde zal maken aan willekeurig en ongepast parkeren en praktijken die het voor EHBO-voertuigen moeilijk maken om in noodsituaties door te komen.

66 DUIZEND VOERTUIGEN ZULLEN VRIJ ZIJN

İSPARK startte de proeftoepassing door de open parkeerplaatsen te bepalen die gratis service zullen bieden aan de shuttle-voertuigen aan de Anatolische en Europese zijde. In de eerste fase werden vijf parkeergarages met een capaciteit van 210 voertuigen in gebruik genomen in de districten Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Şişli en Eyüpsultan. Na vijf parkeerplaatsen worden in korte tijd drie nieuwe punten in Ataşehir en Esenler geopend voor het gebruik van servicevoertuigen. De informatie over gratis parkeerplaatsen en locaties die aan de servicevoertuigen worden aangeboden, kunnen ook worden bekeken op de İSPARK mobiele applicatie.

GEEN TIJD LIMIET

İSPARK heeft waarschuwingsborden geplaatst om de aandacht te vestigen op de ingangen van de parkeerplaatsen die gratis zullen worden bediend. Nadat de shuttles hun passagiers hebben afgezet bij school- en zakencentra, kunnen ze gratis en zonder tijdslimiet gebruikmaken van de İSPARK-parkeergarages die zijn geopend voor shuttlevoertuigen.

GEMAK VOOR inwoners van İSTANBUL

Het gratis parkeerproject voor dienstvoertuigen biedt ook een groot gemak voor voetgangers. Istanboelieten kunnen gemakkelijk op de shuttles stappen door naar de İSPARK-parkeerplaatsen te gaan, die op loopafstand liggen, zonder te wachten tot de shuttles voor de zakencentra arriveren.

NIEUWS ZAL WORDEN TOEGEVOEGD

İSPARK biedt gratis parkeergelegenheid voor shuttles met 5 nieuw geopende parkeerplaatsen in 5 districten om inwoners van Istanbul tijdens de spits toegang te bieden tot de meest geschikte vervoersoplossingen. İSPARK zet zijn plannings- en haalbaarheidsstudies voort om het project te verspreiden en zal in veel districten nieuwe parkeerplaatsen blijven aanbieden voor het gebruik van servicevoertuigen.

Günceleme: 05/02/2023 12:18

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*