Mersin bereikt met Karsan de meest milieuvriendelijke openbaarvervoervloot

Mersin bereikte met Karsan de meest milieuvriendelijke bulktransportvloot
Mersin bereikt met Karsan de meest milieuvriendelijke openbaarvervoervloot

Karsan, dat vorig jaar met 205 Menarinibussen Citymoods de door Mersin Metropolitan Municipality geopende aanbesteding voor voertuigen won met bijdragen van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, leverde in dit kader ook de laatste 41 bussen.

Karsan rondde het proces af met de uiteindelijke levering van 67 voertuigen in de aanbesteding voor voertuigen, waaronder 205 milieuvriendelijke ATAK-bussen en 12 18 en 41 meter lange CNG-CNG-bussen. Karsan zal in het kader van de aanbesteding gedurende 3 jaar ook het onderhoud en de reparatie van voertuigen uitvoeren. Karsan CEO Okan Baş, plaatsvervangend algemeen directeur binnenlandse verkoop en buitenlandse betrekkingen Muzaffer Arpacıoğlu en binnenlandse verkoopmanager Adem Ali Metin woonden de leveringsceremonie bij. Door Mersin Metropolitan Municipality; De burgemeester van de gemeente Mersin, Vahap Seçer, secretaris-generaal Olcay Tok, plaatsvervangend secretaris-generaal Tarık İrde, president-adviseur Ertan Liman, hoofd van de transportafdeling Ersan Topcuoğlu en manager openbaar vervoer Bayram Demir waren aanwezig bij de ceremonie.

Ook hoge politici en hoofden van kamers van koophandel woonden de overhandigingsceremonie bij. Karsan CEO Okan Baş zei dat Karsan een van de leidende merken is die de toekomst van het openbaar vervoer vormgeven met zijn modellen die zijn ontwikkeld door zijn eigen R&D-eenheid en uitgerust met geavanceerde technologie: “We blijven ondersteuning bieden voor de openbaarvervoersoplossingen van steden. Wij zijn van mening dat deze levering aan Mersin, een van de mooiste steden aan de Middellandse Zeekust met zijn historische en moderne textuur, buitengewoon waardevol is voor de openbaarvervoersoplossingen van de stad. Na de leveringen die we hebben gedaan, zullen de mensen van Mersin zich comfortabeler en veiliger in de stad kunnen verplaatsen.”

Benadrukkend dat Mersin Metropolitan Municipality met deze levering de jongste en meest milieuvriendelijke openbaarvervoervloot van grootstedelijke gemeenten heeft, zei Karsan CEO Okan Baş: "Onze milieuvriendelijke bussen met 12 en 18 meter CNG verlagen de gebruikskosten van gemeenten met een laag brandstofverbruik, Het ondersteunt ook de brandstofbesparing met zijn stille en comfortabele rijstijl.”

Günceleme: 05/02/2023 12:24

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*