Kinderen van de hoofdstad hebben plezier op het 'Semester Children's Festival'

Kinderen uit de hoofdstad hebben plezier op het Children's Half Festival
Kinderen van de hoofdstad hebben plezier op het 'Semester Children's Festival'

De grootstedelijke gemeente van Ankara organiseerde het "Semester Children's Festival" voor de kleintjes in de hoofdstad, waar veel evenementen plaatsvonden, van poppenshows tot workshops, van concerten tot theater, van karate- en stepshows tot middenspelen. De grootstedelijke gemeente van Ankara, die veel kindvriendelijke projecten in de hoofdstad heeft geïmplementeerd, besteedde ook overuren tijdens de semesterpauze om kinderen plezier te laten hebben.

Het Departement Cultuur en Sociale Zaken en het Departement Vrouwenzaken en Gezinsdiensten organiseerden het "Semester Child Festival" voor de allerkleinsten in de hoofdstad. Het festival in het ANFA Altınpark Fair and Congress Centre begon met een moment van stilte en het zingen van het volkslied.

De voorzitter van de ABB Kindervergadering, Term Esma Saraç, hield de openingstoespraak van het evenement en zei: "Aan onze geachte burgemeester Mansur Yavaş, die zeer wordt gerespecteerd door de mensen van Ankara en Turkse burgers met zijn kindvriendelijke praktijken en projecten, voor de prioriteit die hij geeft aan ons kinderen, voor zijn eerlijke en liefdevolle benadering. Nogmaals bedankt", zei hij.

Hij begon zijn toespraak met het bedanken van de kinderen die deelnamen aan het festival in het sneeuwweer, hoofd van de afdeling Vrouwen- en gezinsdiensten Dr. Serkan Yorgancılar zei: “We hebben verrassingen voor je voorbereid om veel plezier te hebben en te genieten. Veel plezier met volle teugen. Jij bent onze toekomst. Wees op deze leeftijd verweven met kunst en cultuur”, terwijl hoofd van de afdeling Cultuur en Sociale Zaken Ali Bozkurt zei: “Ik geloof dat je een plezierige en plezierige tijd zult hebben. We hebben veel activiteiten voor je georganiseerd om energieker en energieker aan je tweede termijn te beginnen. Ik wens jullie allemaal een goede tijd", zei hij.

Ferhan Özkara, voorzitter van de raad van bestuur van BelPa, zei over het festival: "Als metropolitaanse gemeente van Ankara staan ​​we achter onze kinderen, die stevige stappen zetten om een ​​vrije wereldburger te worden met hun voorhoofd open en hun hoofd omhoog".

ZOWEL KINDEREN ALS GEZINNEN GENIETEN VAN MOMENTEN

In het festival, waar kinderen uit alle leeftijdsgroepen grote belangstelling toonden; Robotcodering, origami, potloodornamenten maken, marmering, chocolademanden maken, autoraces, sleutelhangers maken, maskerpatroon schilderen, schminken, cartoonwerk, drukwerk en workshops voor denkspelletjes. Op het festival waar veel kindertheaters werden vertoond, werden ook karate-, teakwondo- en stepshows opgevoerd.

De kinderen, die een leuke tijd hadden met de uitvoeringen van het Kent Orchestra en de Janissary Band, beleefden nostalgische momenten met hun middelste toneelstukken. Zowel de kinderen als hun families beleefden een onvergetelijke tijd met poppenspelen op het festival, waar popcorn en suikerspin werden geserveerd.

FESTIVAL KRIJG VOLLEDIGE NOTITIES VAN DE KINDEREN

De kinderen, die deelnamen aan het festival en leerden terwijl ze plezier hadden, drukten hun geluk uit met de volgende woorden:

Elvin Deniz Usluer: “Ik deed hier de kunst van het marmeren, versierde potloden, maakte manden. Het gaat heel goed.”

Bugra Bektas: “Ik heb het hier echt naar mijn zin. Ik ben erg opgewonden."

Ikra Tepehan: “Mijn school is op vakantie, ik kwam hier. Ik speel hersenspelletjes hier. Deze plek is zo goed, zo leuk…”

Esra Sude-product: “Ik speel spelletjes met mijn vrienden. Deze plek is zo leuk…”

Irmak Salman: "Ik ben hier eerder geweest. Ik kwam met mijn vriend en haar moeder. Ik heb het hier zo naar mijn zin. We hebben allebei plezier en leren veel.”

Mina gras: “Ik schilderde, maakte sleutelhangers, maakte chocolademanden en racete met auto's. We doen zowel leerzame als leerzame dingen.”

Yasar Sahin: "Deze plek is heel mooi. Ik kwam voor het eerst. Er zijn zowel technologische dingen als kunst. Wij danken u."

Ahmet Talha Yuksel: “We zijn hier gekomen vanwege onze leraar. Er zijn veel mooie evenementen. Als ik hier niet was gekomen, was ik thuis gebleven. Ik verveel me thuis ook, dus ik ben heel blij dat ik hier ben.”

Günceleme: 05/02/2023 12:39

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*