Verklaring aardbeving Kahramanmaraş door president Erdoğan

Kahramanmaras Aardbevingsverklaring van president Erdogan
Verklaring aardbeving Kahramanmaraş door president Erdoğan

President Recep Tayyip Erdoğan legde verklaringen af ​​op zijn sociale media-account na de aardbeving met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter in het district Pazarcık in Kahramanmaraş.

President Erdoğan sprak zijn wensen uit aan de burgers die zijn getroffen door de aardbeving die plaatsvond in Kahramanmaraş en die in veel delen van het land werd gevoeld:

“Al onze relevante eenheden staan ​​paraat onder coördinatie van AFAD. Onze zoek- en reddingsteams werden onmiddellijk naar de door de aardbeving getroffen gebieden gestuurd. Ons Ministerie van Binnenlandse Zaken en Volksgezondheid, AFAD, Gouverneurschappen en alle andere instellingen begonnen snel met hun werk. We coördineren ook de werken die na de aardbeving zijn gestart. We hopen dat we deze ramp die we samen meemaken zo snel mogelijk en met zo min mogelijk schade te boven komen en we gaan door met ons werk.”

President Erdoğan ontving na de aardbeving informatie van gouverneurs en grootstedelijke burgemeesters

President Erdoğan sprak telefonisch met de gouverneurs van Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye en Şanlıurfa en ontving informatie over de situatie na de aardbeving en zoek- en reddingsactiviteiten.

President Erdoğan sprak aan de telefoon met Adana-gouverneur Süleyman Elban, Malatya-gouverneur Hulusi Şahin, Gaziantep-gouverneur Davut Gül, Diyarbakır-gouverneur Ali İhsan Su, Hatay-gouverneur Rahmi Doğan, Adıyaman-gouverneur Mahmut Çuhadar, Osmaniye-gouverneur Erdinç Yılmaz en Şanlıurfa-gouverneur Salih Ayhan.

President Erdoğan had ook een telefoongesprek met de burgemeester van Gaziantep Metropolitan Municipality, Fatma Şahin, de burgemeester van de Malatya Metropolitan Municipality, Selahattin Gürkan, en de burgemeester van de Şanlıurfa Metropolitan Municipality, Zeynel Abidin Beyazgül.

Tijdens de bijeenkomsten werd president Erdoğan ingelicht over de situatie in de door de aardbeving getroffen gebieden en de zoek- en reddingsacties.

President Erdoğan had direct na de aardbeving een telefoongesprek met de gouverneur van Kahramanmaraş, Ömer Faruk Coşkun.

Günceleme: 06/02/2023 10:27

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*