'Movement of Hope' voor aardbevingsslachtoffers begon in Izmir

Hoopbeweging gestart vanuit Izmir voor slachtoffers van aardbevingen
'Movement of Hope' voor aardbevingsslachtoffers begon in Izmir

Na de aardbeving die 10 provincies trof, startte de Izmir Metropolitan Municipality een "Movement of Hope" waarbij alle inwoners van Izmir betrokken zouden worden. Minister Tunç SoyerHij nodigde alle inwoners van Izmir uit voor de ondersteuningscampagne via het adres Umuthareketi.izmir.bel.tr en zei: "Deze beweging heeft tot doel de materialen te leveren die dringend nodig zijn en deze aan de regio te leveren."

Na de aardbeving, waarvan Kahramanmaraş het epicentrum was en 10 provincies trof, ondernam de gemeente Izmir onmiddellijk actie. In de ochtenduren werden veel hulpvoertuigen en materialen naar de regio gestuurd, van aardbevingscontainervoertuigen tot blusinstallaties, van mobiele foodtrucks tot voedselpakketten.

“We lanceren de eerste campagne”

Başkan Tunç Soyer's Ochtends ook een ontmoeting gehad met de leden van de Izmir Economic Development Coordination Board (İEKKK), afgevaardigden, districtsburgemeesters, niet-gouvernementele organisaties en vertegenwoordigers van professionele kamers. President Soyer kondigde aan dat ze een campagne begonnen met de naam Movement of Hope voor het verzamelen en snel leveren van de materialen die nodig zijn in de regio. Aan de andere kant zijn er studies die we als middenveld en lokale besturen zullen voortzetten. We zijn vastbesloten om deze twee studies gecoördineerd en hand in hand voort te zetten. We lanceren snel een 'Movement of Hope'. Deze beweging bestaat uit dekens, kachels, laarzen, jassen, schoonmaakmiddelen, hygiënekits en soortgelijke materialen die zeer dringend geleverd moeten worden. We zullen ervoor zorgen dat onze burgers hiervan kopen, en we zullen het bedrag dat ze kopen met een factor verhogen en het aardbevingsgebied bereiken. Dit is hoe we de eerste campagne in heel Izmir lanceren.”

Degenen die de campagne willen steunen, kunnen zoveel steun kopen als ze willen uit de ondersteuningspakketten die worden aangeboden op Umuthareketi.izmir.bel.tr. De grootstedelijke gemeente van Izmir zal de solidariteitspakketten van de welwillende burgers aan de regio bezorgen, samen met haar institutionele steun.

“De bevolking van Izmir is al begonnen met het leveren van hulpgoederen”

President Soyer verklaarde dat ze vanaf het moment van de aardbeving zeer snel begonnen te werken en zei: “We hebben een ontmoeting gehad met onze commandant van het Egeïsche leger. Dekens, heaters, tenten en containers moeten met spoed geleverd worden. We stuurden het materiaal met spoed per vrachtvliegtuig via AFAD. We hadden een ontmoeting met Faruk Güler, onze president van de Aegean Free Zone, en een passagiersvliegtuig met 250 zitplaatsen zal hier binnen 2,5 tot 3 uur zijn. Nogmaals, we zullen onze zoek- en reddingsteams en hulpmateriaal, die dringend moeten komen, met dit vliegtuig sturen. We zetten onze mobiele foodtruck en mobiel ziekenhuis op pad, mobiel internet gaat ook, we zetten morgenochtend onze begeleidingsteams bestaande uit sociologen en psychologen op pad, mobiele toiletten zijn onderweg. De opslagruimte voor de materialen die met de campagne worden geleverd, is Fair İzmir. Onze burgers van Izmir zijn al begonnen met het leveren van hulpgoederen. İzmir toonde grote solidariteit tijdens de aardbeving, en dat is nu hard nodig. We staan ​​voor een grote catastrofe. "We moeten deze campagne opschalen", zei hij.

Günceleme: 06/02/2023 15:47

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*