Zijn scholen vakantie in provincies met aardbevingen, hoeveel dagen vakantie? Zijn scholen vakantie in Kahramanmaraş?

Scholen vakantie in provincies met aardbeving Hoeveel dagen vakantie scholen vakantie in Kahramanmaras?
Zijn scholen vakantie in aardbevingsprovincies, hoeveel vakantiedagen zijn scholen vakantie in Kahramanmaraş?

Twee aardbevingen met een kracht van 7,4 vonden plaats in het district Pazarcık in Kahramanmaraş en met een kracht van 6,4 in het district Nurdağı in Gaziantep. Veel provincies in de regio Oost- en Zuidoost-Anatolië, Centraal-Anatolië en het Middellandse-Zeegebied werden opgeschrikt door de aardbeving. In veel provincies werden scholen geschorst vanwege hevige sneeuwval, en de vakantiestatus van scholen na de aardbeving was een kwestie van nieuwsgierigheid. Vice-president Fuat Oktay legde een verklaring af na de aardbeving met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter die plaatsvond in Kahramanmaraş. Zijn schoolvakanties in Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Osmaniye, Malataya?

ZIJN SCHOLEN VAKANTIE NA DE AARDBEVING?

In veel provincies lag het onderwijs stil vanwege aardbevingen en sneeuwval. Ankara en Istanbul en Samsun, Aksaray, Kırıkkale, Çanakkale, Gümüşhane, Şırnak, Balıkesir, Sakarya, Düzce, Bilecik, Bursa, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Sivas, Tunceli, Kahramanmaraş, Gaziantep, Bayburt, Karaman, Malatya, Ardahan, Kayseri, Het onderwijs werd voor één dag opgeschort in Ağrı, Isparta, Giresun, Nevşehir, Kütahya, Erzurum, Elazığ, Kırşehir, Niğde, Yozgat, Burdur, Bitlis, Hakkari, Kars, Denizli, Konya, Erzincan en Afyonkarahisar, en voor twee dagen in Bingöl en Muş. .

Tufanbeyli, Aladağ, Saimbeyli en Feke van Adana; Gündoğmuş en İbradı in Antalya; Vanwege de sneeuwval in de districten Gercüş en Sason van Batman, wordt er op maandag 6 februari en in sommige districten van Siirt gedurende 2 dagen niet getraind.

Het busonderwijs werd op maandag 6 februari opgeschort in Çankırı, Sinop, Yalova en Tokat en in het Cide-district van Kastamonu.

SCHOLEN IN 10 PROVINCIES 1 WEEK VAKANTIE

Vice-president Fuat Oktay legde een verklaring af na de aardbeving met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter die plaatsvond in Kahramanmaraş. Oktay zei: “Al onze scholen zijn een week op vakantie in 10 provincies. Het ministerie van Onderwijs zal ook een verklaring afleggen.” gezegd.

SCHOLEN VAKANTIE IN MERSIN

In de verklaring van het gouverneurschap van Mersin,

“In onze provincie Mersin werd het onderwijs op maandag 06.02.2023 voor één (1) dag opgeschort en hadden de scholen vakantie. Bovendien zullen ons zwangere en gehandicapte personeel dat in openbare instellingen werkt en ons vrouwelijk personeel met kinderen van 10 jaar en jonger in aanmerking komen voor administratief verlof.” uitdrukkingen werden gebruikt.

In de verklaring van gouverneur Ali Hamza Pehlivan: “De aardbeving die plaatsvond in Kahramanmaraş Pazarcık werd ook gevoeld in onze provincie Mersin. Beterschap. Tot nu toe is er in onze provincie geen verlies van mensenlevens of eigendommen geconstateerd of gemeld. De scanwerkzaamheden van onze teams gaan door.” er werd gezegd.

HET WAS OOK VAKANTIE IN ADANA

Adana-gouverneur Süleyman Elban zei: “Vanwege de aardbeving die we in onze stad voelden, werd het onderwijs op maandag 6 februari een dag opgeschort in al onze onderwijsinstellingen.

Beterschap aan al onze landgenoten, vooral onze studenten en docenten.” gebruikte de zinnen.

KAHRAMANMARAÞ

Het gouvernement Kahramanmaraş legde een schriftelijke verklaring af na de sneeuwval. In de verklaring stond: "Het onderwijs is op maandag 6 februari voor één dag opgeschort op basisscholen en middelbare scholen in onze provincie."

MALATYA

In een schriftelijke verklaring van het Gouverneursbureau werd gesteld: "Vanwege de problemen die men kan ondervinden bij het vervoer als gevolg van ijsvorming op de wegen als gevolg van de aanhoudende ongunstige weersomstandigheden in de provincie Malatya, zijn aangesloten scholen en onderwijsinstellingen aan het ministerie van Onderwijs in al onze districten waren op 6 februari een dag gesloten."

Adiyaman

Het Gouverneursbureau van Adıyaman legde de volgende verklaring af; “Gezien de aanhoudende ijsvorming op de wegen als gevolg van hevige sneeuwval en de negativiteiten die kunnen worden ervaren in het transport, werd het onderwijs op maandag 6 februari in onze provincie opgeschort. Daarnaast wordt op dezelfde dag ook gehandicapt en zwanger overheidspersoneel dat in de publieke sector werkt, in aanmerking genomen voor administratief verlof.

GAZIANTEP

Gaziantep-gouverneur Davut Gül legde de volgende verklaring af: “Vanwege hevige sneeuwval in Gaziantep waren alle onderwijsinstellingen en rehabilitatiecentra op maandag 6 februari een dag gesloten. Gehandicapt en zwanger openbaar personeel wordt beschouwd als administratief verlof. Speel sneeuwbal en lees een boek.

Günceleme: 06/02/2023 10:44

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*