Onderwijs opgeschort tot 13 februari in heel Turkije

Onderwijs opgeschort tot februari in heel Turkije
Onderwijs opgeschort tot 13 februari in heel Turkije

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer kondigde aan dat alle scholen in Turkije tot 13 februari een week vakantie hadden vanwege de aardbeving die plaatsvond in Kahramanmaraş.

Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer, die in het aardbevingsgebied was, deed onderzoek in de door de aardbeving getroffen gebieden in Malatya Doğanşehir en wenste dat de burgers snel beter zouden worden.

Minister Özer kondigde aan dat het onderwijs in Turkije tot 13 februari is opgeschort vanwege de aardbeving die plaatsvond in Kahramanmaraş en veel provincies in de regio trof.

In zijn verklaring zei Özer: “Vanaf vandaag zullen we al onze scholen in heel Turkije op 13 februari openen, zodat niet alleen de provincies in het aardbevingsgebied, maar ook de omliggende provincies de processen op een vreedzame manier kunnen beheren, rekening houdend met rekening houdend met de huidige klimatologische omstandigheden in Turkije en in het kader van veel vreedzamer werk in aardbevingsgebieden, zijn we een week op vakantie. Daarom hebben we als natie en staat deze beslissing genomen om zowel de processen comfortabeler uit te voeren als de toegang van onze burgers in andere provincies te vergemakkelijken, vooral degenen die familieleden hebben in deze 10 provincies. Maar terwijl we deze beslissing nemen, zullen al onze scholen in al onze provincies, vooral in 10 provincies, openstaan ​​voor de dienstverlening aan onze burgers. Allerlei diensten met betrekking tot accommodatie en catering zullen 7 uur per dag, 24 dagen per week en XNUMX dagen per week zonder onderbreking worden geleverd aan onze burgers in onze scholen en bij de leraren thuis.

Günceleme: 06/02/2023 17:24

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*