Günsel-professionals zullen hun ervaringen overdragen aan studenten

Gunsel-professionals zullen hun ervaringen overdragen aan studenten
Günsel-professionals zullen hun ervaringen overdragen aan studenten

GÜNSEL-professionals zullen in de nieuwe onderwijsperiode "Applied Engineering Education", "CAD Design", "Vehicle Mechanics and Subsystems", "Drawing in Electrics-Electronics" en "Electric Vehicle Technologies" doceren aan de Near East University Faculty of Engineering.

Near East University, die veel projecten heeft uitgevoerd die zij heeft ontworpen en R&D, met name GÜNSEL, de binnenlandse en nationale auto van de Turkse Republiek Noord-Cyprus, met de visie van de "Entrepreneurial University" die zij heeft aangenomen, blijft haar ervaringen overbrengen in deze projecten die het land een grote impuls zullen geven.

Door de samenwerking tussen universiteit en industrie nog een stap verder te brengen en ze samen te brengen op dezelfde campus, heeft de Near East University deze samenwerking geïnstitutionaliseerd met de "Academic Advisory Board" die zij heeft opgericht om de academische processen te coördineren die moeten worden uitgevoerd met de 100 procent elektrische auto merk van het land, GÜNSEL.

De Academic Advisory Board zal een brug vormen tussen de twee instellingen

De "Academic Advisory Board", die is opgericht tussen de twee instellingen met als doel het aantal en de kwaliteit van studies zoals projecten, publicaties, lezingen en stages te vergroten, bevindt zich tussen GÜNSEL en Near East University; Het doel is om de samenwerking tussen industrie en academie in twee richtingen te plannen en effectiever te maken. In lijn met de aanbeveling van de Raad; Ervaren professionals van GÜNSEL zullen ook theoretische en toegepaste cursussen geven aan de studenten van de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Near East University en de verwante afdelingen van de Near East University Vocational School, die stage- en werkgarantie hebben bij GÜNSEL.

Vice-rector van de Near East University prof. dr. De Academische Adviesraad gevormd onder voorzitterschap van Mustafa Kurt; Decaan van de Faculteit Ingenieurswetenschappen prof. dr. Bülent Bilgehan, vicedecaan onderzoek aan de faculteit Ingenieurswetenschappen prof. dr. Fadi Al-Turjman, hoofd van de afdeling Automotive Engineering Assoc. dr. Hüseyin Hacı, directeur van de Near East University Vocational School Assoc. Sezer Kanbul en hoofd van de afdeling Computerprogrammering assisteren. associ. dr. Het bestaat uit Seren Başaran.

GÜNSEL-professionals dragen hun ervaringen over aan studenten

Met de nieuwe trainingsperiode, Systems Engineer Muhammet Keleş "Applied Engineering Education", Life Module Team Leader Emre Uyar "CAD Design", Drive Module Group Leader Samet Öztürk "Vehicle Mechanics and Subsystems" en Harness Group Leader Pınar Öztürk "Electrical-Electronics" Hij zal lesgeven in "Tekenen" en "Electric Vehicle Technologies". De komende periode zullen nieuwe cursussen worden toegevoegd aan de cursussen die gegeven worden door GÜNSEL professionals.

prof. dr. İrfan Suat Günsel: "We zullen de kennis die we hebben opgedaan tijdens het ontwikkeling- en prototypingproces van GÜNSEL, via onze professionals overdragen aan onze studenten die studeren aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen."

Door te verklaren dat ze de visie van University 4.0 een stap verder brachten en handelden met de visie van "ondernemende universiteit", sprak de Near East University Board of Trustees en GÜNSEL voorzitter van de raad prof. dr. İrfan Suat Günsel zei: "We blijven de projecten die we hebben ontwikkeld op het gebied van auto's, gezondheid en defensie implementeren met onze R&D en wetenschappelijke productiekracht." Herinnerend dat ze de GÜNSEL, de binnenlandse en nationale auto van de Turkse Republiek Noord-Cyprus, met hun eigen teams ontwikkelden en 9 prototypes van de eerste modellen B13 produceerden, zei Prof. dr. İrfan Suat Günsel zei: "We zullen de kennis die we hebben opgedaan tijdens het ontwikkeling- en prototypingproces van GÜNSEL, via onze professionals overdragen aan onze studenten die studeren aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen."

prof. dr. Mustafa Kurt: “Met de theoretische en toegepaste cursussen die door GÜNSEL-professionals worden gegeven, zullen onze studenten klaar zijn voor de toekomst.”

Vicerector van de Near East University en hoofd van de academische adviesraad prof. dr. Mustafa Kurt, die het belang benadrukte van toegepast onderwijs naast theoretisch onderwijs, vooral op gebieden als engineering, zei: "Met deze aanpak zien we onze studenten als onze belangrijkste belanghebbenden in elk project dat we ontwikkelen op de campus van de Near East University. Terwijl we onze studenten voorbereiden op de toekomst, streven we ernaar ervaring op te doen in hun vakgebied door ze zowel deel uit te laten maken van de directe praktijk als van hun theoretische uitrusting.”

Prof. dr. Kurt zei: "Met de theoretische en toegepaste cursussen die worden gegeven door GÜNSEL-professionals, zullen onze studenten klaar zijn voor de toekomst."

Günceleme: 06/02/2023 12:22

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*