Geen doden of gewonden in gevangenissen in aardbevingszones

Geen doden of gewonden in gevangenissen in aardbevingszones
Geen doden of gewonden in gevangenissen in aardbevingszones

Het directoraat-generaal van gevangenissen en detentiehuizen legde een verklaring af over de aardbeving die plaatsvond in Kahramanmaraş: "Er zijn geen veroordeelden of gedetineerden die gewond raakten of het leven lieten in onze strafinrichtingen in de door de aardbeving getroffen regio."

In de verklaring stond dat er geen mensen zijn omgekomen in de gevangenissen bij de aardbeving:

“We wensen Gods genade toe aan onze burgers die het leven lieten bij de aardbeving met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter die plaatsvond in onze provincie Kahramanmaraş en die ook werd gevoeld in onze omliggende provincies, en we wensen onze gewonden een snel herstel. Geen van de veroordeelden en gedetineerden die in onze strafinrichtingen in de door de aardbeving getroffen regio verbleven, raakte gewond of kwam om het leven. Het nodige gemak wordt geboden aan veroordeelden en gedetineerden die in penitentiaire inrichtingen in de regio verblijven om hun families te ontmoeten.”

Günceleme: 06/02/2023 11:57

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*