Er wordt een tramwagen gekocht voor de Kocaeli Akçaray-lijn

Tramvoertuig wordt gekocht voor Kocaeli Akcaray Line
Er wordt een tramwagen gekocht voor de Kocaeli Akçaray-lijn

Er wordt een tramwagen gekocht voor de Kocaeli Akçaray-lijn
KOCAELİ METROPOLITAANSE GEMEENTE AFDELING WETENSCHAP EN SPOORSYSTEMEN BRANCH DIRECTORAAT

De aanschaf van 10 tramvoertuigen zal worden aanbesteed door middel van een openbare aanbestedingsmethode volgens het 4734e artikel van de openbare aanbestedingswet nr. 19, en de biedingen zullen alleen worden ontvangen via EKAP in elektronische omgeving. Gedetailleerde informatie over de veiling vindt u hieronder:
HRN: 2023 / 110931
1 Administratie
a) Naam: KOCAELİ METROPOLITAANSE GEMEENTE, DEPARTEMENT VAN WETENSCHAP EN SPOORWEGSYSTEMEN BRANCH DIRECTORAAT
b) Adres: tegenover het militaire huis aan de snelweg D100, voormalig administratief gebouw van Seka İZMİT/KOCAELİ
c) Telefoon- en faxnummer: 2623242260 - 2623172605
ç) Webpagina waar het aanbestedingsdocument kan worden bekeken en gedownload met behulp van e-handtekening: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-inkoop van goederen
a) Naam: levering van 10 tramvoertuigen
b) Kwaliteit, type en hoeveelheid:
10-trolley
Gedetailleerde informatie kan worden verkregen uit de administratieve specificatie die is opgenomen in het aanbestedingsdocument in EKAP.
c) Plaats om te bouwen/op te leveren: Kocaeli Metropolitan Municipality Tram Depot Area İzmit/KOCAELİ
ç) Duur/opleveringsdatum: De contractant begint met de werkzaamheden na ontvangst van de goedkeuring van de administratie binnen 10 dagen na de contractdatum. De duur van de werkzaamheden is 540 kalenderdagen. De contractant stelt binnen 10 dagen na de datum van het contract een werkprogramma op in overeenstemming met de artikelen 16.3.1 en 16.3.2 van het contract en legt dit ter goedkeuring voor aan de administratie. Dit werkprogramma is gebaseerd op de technische specificatie conform artikel 16.3.2; Het omvat ook het algemene ontwerp, het gedetailleerde project, alle productie-, assemblage-, test- en leveringsprocessen en het cashflowprogramma in overeenstemming met het contract. ONTVANGSTSCHEMA: Tramwagen; 1. Het voertuig wordt geleverd na 450 kalenderdagen vanaf de startdatum. 2. Het voertuig wordt geleverd na 460 kalenderdagen vanaf de startdatum. 3. Het voertuig wordt geleverd na 470 kalenderdagen vanaf de startdatum. 4. Het voertuig wordt geleverd na 480 kalenderdagen vanaf de startdatum. 5. Het voertuig wordt geleverd na 490 kalenderdagen vanaf de startdatum. 6. Het voertuig wordt geleverd na 500 kalenderdagen vanaf de startdatum. 7. Het voertuig wordt geleverd na 510 kalenderdagen vanaf de startdatum. 8. Het voertuig wordt geleverd na 520 kalenderdagen vanaf de startdatum. 9. Het voertuig wordt geleverd na 530 kalenderdagen vanaf de startdatum. 10. Het voertuig en de reserveonderdelen vermeld in de technische specificatie worden geleverd na 540 kalenderdagen vanaf de startdatum van de werken. Er worden in totaal 10 tramvoertuigen afgeleverd. De datum van goedkeuring van het inbedrijfstellingstestcertificaat wordt beschouwd als de datum van levering aan de Administratie. Het werkrooster wordt ingericht conform het ontvangstrooster. De vertragingsboete vermeld in artikel 34.2 wordt ook toegepast in geval van vertraging in elke tussentijdse levering in bovenstaand leveringsschema.
d) Begindatum van de werkzaamheden: De werkzaamheden starten binnen 10 dagen na ondertekening van het contract.

3 de Tender
a) Datum en tijd inschrijving (biedingstermijn): 10.03.2023 - 11 uur
b) Ontmoetingsplaats van de aanbestedingscommissie (het adres waar de e-biedingen worden geopend): Kocaeli Metropolitan Municipality Tender Meeting Hall B Block 1st Floor Izmit/KOCAELİ

Tenderaankondigingen die op onze website zijn gepubliceerd, dienen uitsluitend ter informatie en vormen geen vervanging voor het originele document Het originele document is geldig voor de verschillen tussen de gepubliceerde documenten en de originele aanbestedingsdocumenten.

Günceleme: 16/02/2023 11:33

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*