Er vond geen vernietiging plaats in KYK-slaapzalen

Er vond geen vernietiging plaats in KYK-slaapzalen
Er vond geen vernietiging plaats in KYK-slaapzalen

De algemene directie van kredieten en hostels kondigde aan dat er volgens de eerste vaststellingen geen vernietiging was in de slaapzalen van het ministerie van Jeugd en Sport tijdens de aardbeving met een kracht van 10 op de schaal van Richter, waarvan het epicentrum in het Pazarcık-district van Kahramanmaraş lag en die trof 7,4 provincies.

In de verklaring van de Algemene Directie Kredieten en Slaapzalen is vastgesteld dat er geen vernietiging was in de slaapzalen binnen het lichaam van ons Ministerie tijdens de schokkende aardbeving die we vanavond hebben meegemaakt, en dat er geen jeugd meer onder het puin lag. Identificatieonderzoeken met betrekking tot de beschadigde gebouwen gaan door.” uitdrukkingen werden gebruikt.

Günceleme: 06/02/2023 15:31

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*