Bijna 150 miljoen transacties voor burgervervoer van Kayseri Transportation Inc.

Bijna miljoen transacties van Kayseri Ulasim AS voor het vervoer van burgers
Bijna 150 miljoen transacties voor burgervervoer van Kayseri Transportation Inc.

Terwijl Kayseri Metropolitan Municipality zorgt voor veilig, snel en comfortabel vervoer naar de inwoners van Kayseri, werden in 2022 147 miljoen transacties uitgevoerd vanuit de voertuigen die zijn aangesloten bij Transportation Inc. binnen de reikwijdte van de Metropolitan Municipality, waardoor de burgers naar hun dierbaren, families en banen.

Terwijl Kayseri Metropolitan Municipality zorgt voor veilig, snel en comfortabel vervoer naar de inwoners van Kayseri, werden in 2022 147 miljoen transacties uitgevoerd vanuit de voertuigen die zijn aangesloten bij Transportation Inc. binnen de reikwijdte van de Metropolitan Municipality en vervoerden de burgers naar hun dierbaren, families en banen. Onder leiding van Memduh Büyükkılıç streeft de gemeente Kayseri naar het bieden van het hoogste niveau van transportcomfort en veiligheid aan de burgers door het implementeren van administratieve diensten en applicaties voor zowel infrastructuur als transport in Kayseri. Hoewel de diensten die in dit kader worden uitgevoerd ook resultaten opleveren, heeft Metropolitan Municipality Transportation Inc. Het heeft miljoenen diensten weerspiegeld aan bijna elke burger in Kayseri in een jaar dat 2022 beslaat.

5,5 MILJOEN KM REIS WERDEN IN HET SPOORWEGGESTELD, 45 MILJOEN PASSAGIERS VERVOERD

Metropolitan gemeente vervoer Inc. In 2022 werden in totaal 5,5 miljoen afstanden afgelegd met de in het lichaam dienstdoende railsysteemtramvoertuigen en werden in totaal 45 miljoen passagiers bediend. Burgers genoten van veilig en comfortabel vervoer.

99 MILJOEN PASSAGIERS DIE MET DE BUS WORDEN BEDIEND

In 2022 werd in totaal 62 miljoen kilometer afgelegd en werden ongeveer 99 miljoen passagiers vervoerd naar hun families, geliefden en banen via bussen die nog steeds dienst doen in Transportation Inc.

FIETSREIS 76 KEER DE WERELD ROND

In termen van fietsvervoer, wat een gezond en milieuvriendelijk vervoermiddel is, zijn er 521 miljoen 3 duizend kilometer afgelegd in 38 duizend gebruiken in KAYBİS. Met dit cijfer hebben degenen die de voorkeur geven aan fietsen bijna 76 keer de wereld rondgereisd.In de parkeergarages van Kayseri werden in 2022 in totaal 3 miljoen 196 duizend parkeerplaatsen gemaakt, terwijl burgers uit alle lagen van de bevolking werden bediend.

DE METROPOLITAN MAAKT DE STAD BEREIKBAAR EN BEREIKT BURGERS MET HUN GELIEFDEN

Burgers die Transportation Inc. bedankten, dat de stad toegankelijk maakte en burgers herenigde met hun dierbaren, feliciteerden de Kayseri Metropolitan Municipality en zeiden: “Ov-voertuigen verminderen ook het verkeer, het wordt mooier naarmate het zich ontwikkelt. We feliciteren de grootstedelijke gemeente "en spraken hun tevredenheid uit. Büyükşehir Belediyesi Transportation A.Ş. Het zet zijn diensten ijverig voort, dag en nacht, om de mensen van Kayseri modernere, comfortabelere, snellere en veiligere transportmogelijkheden te bieden.

Günceleme: 05/02/2023 13:46

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*