250 studenten hebben geprofiteerd van de winterscholen die voor het eerst tijdens de semesterpauze zijn geopend

Duizend studenten hebben geprofiteerd van de winterscholen die voor het eerst tijdens de semesterpauze zijn geopend
250 studenten hebben geprofiteerd van de winterscholen die voor het eerst tijdens de semesterpauze zijn geopend

Na de zomerscholen organiseerde het Ministerie van Nationaal Onderwijs voor het eerst dit jaar gratis cursussen met leuke en innovatieve leerbenaderingen op vier gebieden, namelijk "wetenschap", "kunst", "wiskunde" en "Engels". tijdens de semestervakantie. Minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer kondigde aan dat 250 studenten op vier verschillende gebieden naar winterscholen gingen.

Grote belangstelling voor de cursussen

De winterscholen, georganiseerd in vier verschillende gebieden, waar studenten leren door plezier te hebben met innovatieve benaderingen, werden dit jaar voor het eerst gehouden in 81 provincies. Er was veel belangstelling voor de cursussen. Ongeveer 5 studenten woonden de winterschool bij, die werd geleid door 845 docenten in 14 cursuscentra.

22 duizend cursussen, 55 verschillende workshops

Meer dan 81 cursussen werden geopend in 22 provincies tijdens de winterschool, die plaatsvond met de intense deelname van studenten. De deelnemende studenten verklaarden dat ze de cursussen erg blij verlieten, en hoewel ze hun deficiënties aanvulden, waren de cursussen erg leerzaam en onderhoudend. Alle leerlingen van de 55e en 2e klas genoten van wetenschaps- en kunstcursussen in 12 verschillende workshops bij BİLSEMs. 55 verschillende workshops op gebieden als robotica, kunstmatige intelligentie, softwareontwikkeling, luchtvaart en ruimtevaart, hernieuwbare energie, wetenschappelijke onderzoekstechnieken, denkspelletjes werden samengebracht met studenten in verschillende regio's van Turkije.

Minister Özer: We zullen altijd bij onze studenten zijn met innovatieve toepassingen

In een verklaring over dit onderwerp zei minister Mahmut Özer: “Als ministerie van Nationaal Onderwijs hebben we afgelopen zomer voor het eerst zomerscholen geopend. Tijdens de pauze van het semester openden we een winterschool in wetenschap, kunst, wiskunde en Engels op vier verschillende gebieden. Onze leerlingen hebben zeer intensief deelgenomen aan de winterschool. Ongeveer 250 duizend studenten hebben van deze cursussen geprofiteerd. We zullen altijd aan hun zijde staan ​​door verschillende praktijken toe te passen om ervoor te zorgen dat onze kinderen het meest gekwalificeerde onderwijs krijgen en ze niet alleen laten.” gezegd.

Günceleme: 05/02/2023 13:21

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*