Directoraat-generaal voor Turkse steenkool voor het rekruteren van officieren

Directoraat-generaal van Turkije Taskomuru
Algemeen directoraat Turkse steenkool

8 assistent-inspecteurs, 2 administratief, 2 technisch (1 mijningenieur, 1 elektrotechnisch ingenieur) uit de 4e graad, zullen worden aangeworven om te worden toegewezen aan de algemene directie van de Turkse instelling voor steenkool, inspectieraad (provincie Zonguldak).

Voor details van advertentie KLIK HIER

TOEGANGSVOORWAARDEN EXAMEN

a) Om te voldoen aan de voorwaarden beschreven in artikel 48 van de Ambtenarenwet,

b) voor adjunct-administratief inspecteur; Voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Economie, Politieke Wetenschappen, Bedrijfskunde, Economie en Administratieve Wetenschappen, Technisch inspecteur-assistent, die ten minste vier jaar bacheloropleiding verzorgt; Een van de faculteiten hebben voltooid van de universiteiten die mijnbouwkundigen en elektrotechnisch ingenieurs opleiden, die ten minste vier jaar niet-gegradueerd onderwijs bieden, en een van de binnen- en buitenlandse onderwijsinstellingen waarvan de gelijkwaardigheid door de bevoegde autoriteiten wordt aanvaard,

c) Kunnen werken en reizen in allerlei reis- en klimatologische omstandigheden,

d) De leeftijd van 01.01.2023 jaar niet hebben bereikt op 35, (Degenen geboren op 01/01/1988 of later kunnen het examen afleggen.) e) Geen belemmering hebben om assistent-inspecteur te zijn in termen van van registratie, houding en gedrag,

f) Volgens de resultaten van het Openbaar Personeelsonderzoek (KPSS) gehouden door ÖSYM op 1, 7, 8 augustus 2021 of 18, 24, 25 september 2022;

Voor kandidaten die solliciteren naar functies van assistent-administratief inspecteur, die 48 of hoger hebben gescoord in het KPSS 80-scoretype en behoren tot de eerste 40 mensen in de ranglijst van de aanvragers,

Voor de kandidaten die solliciteren naar de functie van assistent technisch inspecteur (mijningenieur), een score van 1 of hoger hebben in het KPSS 80-scoretype en behoren tot de eerste 20 mensen in de scorerangschikking die onder de aanvragers moet worden gemaakt,

Voor kandidaten die solliciteren naar de functie van assistent technisch inspecteur (elektrotechnisch ingenieur), die 1 of hoger hebben gescoord in KPSS 80-scoretype en behoren tot de eerste 20 mensen in de ranglijst van de aanvragers,

(Als het aantal kandidaten op de laatste plaats meer dan één is vanwege hun gelijke scores, worden alle kandidaten met deze score opgeroepen voor het examen.)

AANVRAAG, TERMIJN EN VEREISTE DOCUMENTEN

Examenaanvragen starten op 20.02.2023 en eindigen op 03.03.2023 om 23:59. Sollicitaties zullen elektronisch worden ingediend door in te loggen op het Turkse Hard Coal Institution General Directorate - Career Gate - Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) platform op e-government. Identiteit, militaire dienst, afstudeerinformatie en KPSS-resultaten van de kandidaten die zullen solliciteren, worden automatisch via het systeem overgedragen en alle andere noodzakelijke informatie en documenten worden elektronisch verzonden.

Kandidaten die zijn afgestudeerd aan onderwijsinstellingen in Turkije of in het buitenland en die een gelijkwaardigheid hebben met betrekking tot de onderwijsstatus waarnaar in deze aankondiging wordt gezocht, moeten hun certificaten die gelijkwaardigheid aantonen, uploaden naar het veld "Document dat gelijkwaardigheid aangeeft" onder de fase "Uw andere documenten", in plaats van een diploma of afstudeercertificaat.

Tijdens de sollicitatie een pasfoto (in de afgelopen 6 maanden is het gezicht volledig zichtbaar van voren genomen en is de kandidaat gemakkelijk te herkennen) en een kort curriculum vitae geüpload naar het systeem, evenals een verklaring dat er geen belemmering is voor de continue uitoefening van zijn taken op het gebied van gezondheid moet worden aangekruist.

Sollicitaties waarbij "Uw transactie is succesvol afgerond..." niet wordt weergegeven op de Career Gate, worden niet in behandeling genomen. Daarom moeten kandidaten controleren of het sollicitatieproces is voltooid. Kandidaten zijn ervoor verantwoordelijk dat het sollicitatieproces foutloos, volledig en in overeenstemming met de in deze aankondiging gespecificeerde zaken verloopt, en dat de gevraagde documenten in het sollicitatiestadium in het systeem worden geüpload.

Aanvragen in het systeem na 04.03.2023 uur op 00 en aanvragen die persoonlijk of per post zijn gedaan, die niet voldoen aan de aanvraagvereisten en die zijn gedaan met ontbrekende of onjuiste documenten, worden niet in behandeling genomen.

Günceleme: 31/01/2023 13:58

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*