TİGEM rekruteert 50 gecontracteerd personeel

TİGEM zal het productiecomplex voor groentezaden leasen
TIGEM

In overeenstemming met de bepalingen van de Regeling onderzoek en aanstelling van de functies van landbouwingenieur, dierenarts, technicus en technicus tewerkgesteld bij de provinciale organisatie van de algemene directie van landbouwbedrijven, zullen de volgende functies worden toegewezen aan de volgende functies als gevolg van het schriftelijke en mondelinge examen.

Voor details van advertentie KLIK HIER

tigem arbeidswetenschapper

VEREISTEN VOOR EXAMENTOEPASSING

Wie het toelatingsexamen wil doen, moet aan de volgende voorwaarden voldoen;

a) Om de algemene voorwaarden vermeld in artikel 399 van het Decreet Law 7 te dragen,

b) Om af te studeren aan faculteiten/scholen/middelbare scholen voor beroepsonderwijs of afdelingen van instellingen voor hoger onderwijs in Turkije of in het buitenland waarvan de gelijkwaardigheid is goedgekeurd door de Hoger Onderwijsraad, waar de functie wordt gespecificeerd,

c) Vanaf de aanmeldingsdeadline minimaal zeventig (2022) punten van het 3 Public Personnel Selection Exam van de KPSSP93 (voor bachelor-afgestudeerden), KPSSP94 (voor associate degree-afgestudeerden) of KPSSP24.12.2022 (voor secundair onderwijs-afgestudeerden, het resultaat aangekondigd op 70) en hoger,

EXAMENPLAATS EN GESCHIEDENIS

1) Het schriftelijke deel van het toelatingsexamen wordt gehouden op zaterdag 18.03.2023 om 10.00:80 uur door Gazi University Measurement and Evaluation Application and Research Center (GAZİÖDM) in een enkele sessie in Ankara. Het examen bestaat uit 120 meerkeuzevragen en de examenduur is XNUMX minuten.

2) Kandidaten die in aanmerking komen om deel te nemen aan het schriftelijke deel van het toelatingsexamen worden bepaald door rangorde, uitgaande van de kandidaat met de hoogste score in KPSSP3, KPSSP93 of KPSSP94 volgens het in de aankondiging vermelde graduaatprogramma, en niet meer dan 10 ( ON) vermenigvuldigd met het aantal geplande benoemingen. Kandidaten met dezelfde score als het scoretype KPSSP3, KPSSP93 of KPSSP94 volgens de afgestudeerde opleiding worden ook opgeroepen voor het toelatingsexamen. Kandidaten in de ranglijst worden aangekondigd op het mededelingenbord en op de website van de Algemene Directie. Daarnaast worden kandidaten die tot het examen zijn toegelaten elektronisch op de hoogte gebracht.

3) Kandidaten die in aanmerking komen om het schriftelijke examen af ​​te leggen, betalen de vergoeding van 07.02.2023 TL (honderdvijftig) per bankpas/creditcard (door het kaartnummer in te voeren) door hun TR-identiteitsnummer in te voeren op odeme.gazi.edu.tr tussen 20.02.2023 en 150; (Betalingen via postwissel, elektronische overboeking of andere middelen worden niet verwerkt), na betaling kunnen kandidaten zich aanmelden voor het examen door op basvuru.gazi.edu.tr te klikken en hun TR-identiteitsnummer in te voeren en de vereiste velden in te vullen het gedeelte toepassingen.

4) Wanneer de kandidaten naar het examen komen, kunnen ze elk van de examentoelatingsdocumenten en speciale identiteitsdocumenten gebruiken die zijn verstrekt door GAZİÖDM {identiteitskaart met huidige foto met Turks identiteitsnummer, identiteitskaart van de Republiek Turkije (nieuwe identiteitskaart), geldig paspoort , blauwe kaart/roze kaart of tijdelijk identiteitsbewijs (ze zullen het bij zich hebben)} voor het uitgeven van een nieuw identiteitsbewijs. Kandidaten die naast het toelatingsdocument voor het examen geen speciale identiteitsdocumenten hebben, of die een identiteitsbewijs hebben dat zodanig vervormd is dat de herkenning van de kandidaat moeilijk is of dat officiële identiteitskenmerken mist (geen koude stempel, geen zegel, enz.), en elke kandidaat die komt nadat het examen is begonnen, mag het examen niet afleggen.

5) Geen bezittingen, tassen, portemonnees, mobiele telefoons, rekenmachines e.d., anders dan zwarte potloden, gummen, puntenslijpers, water in een transparante fles, servetten (met of zonder transparante verpakking), speciale identificatiedocumenten en examentoelatingsdocumenten worden meegenomen in de examengebouwen. Elektronische apparaten worden niet geaccepteerd.

6) Kandidaten zijn verplicht zich te houden aan de door GAZİÖDM vastgestelde examenregels.

7) Kandidaten die slagen voor het schriftelijke examen zullen worden onderworpen aan het mondeling examen in Ankara, en de datum, plaats en tijd van het mondeling examen zullen afzonderlijk worden aangekondigd op de TİGEM (tigem.gov.tr) website.

EXAMEN TOEPASSING

1) Sollicitaties worden tussen 17.01.2023 en 27.01.2023 persoonlijk of per post (aangetekend of per koerier) ingediend bij de afdeling Human Resources van de Algemene Directie Landbouwondernemingen. In het geval van een aanvraag per post, moeten de vereiste documenten uiterlijk aan het einde van de aanvraagperiode op de plaats van aanvraag aankomen, en aanvragen waarvan de documenten het voorzitterschap na het einde van de aanvraagperiode zullen bereiken, worden niet in behandeling genomen.

Benodigde documenten op het moment van aanvraag:

  • Gewaarmerkte (notaris- of schoolgewaarmerkte of e-overheidsafdruk) kopie van diploma of afstudeercertificaat, (Voor degenen die hun opleiding in het buitenland hebben voltooid, een kopie van het diploma-equivalentiedocument)
  • Computerafdruk van het resultaatdocument met de KPSS-score,
  • Een pasfoto,
  • ID-kaart kopiëren,
  • Als er een handicap is onder de kandidaten die zich voor het examen zullen aanmelden, moet dit worden gedocumenteerd met een rapport van de gezondheidsraad,
  • Het informatieformulier met de contact- en e-mailgegevens van de kandidaten, te verkrijgen op de website van onze Algemene Directie.

Günceleme: 16/01/2023 11:07

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen