Rapportkaartgeschenk van de metro van Istanbul voor de kinderen van Istanbul

Rapportkaartgeschenk van de metro van Istanbul voor de kinderen van Istanbul
Rapportkaartgeschenk van de metro van Istanbul voor de kinderen van Istanbul

Metro Istanbul, een van de dochterondernemingen van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), zal halfjaarlijkse evenementen voor kinderen organiseren.

Metro Istanbul, de grootste stedelijke spoorwegmaatschappij van Turkije, die bijna 3 miljoen passagiers per dag bedient, organiseert tijdens de pauze van het semester leuke en leerzame activiteiten voor kinderen.

Deelname is gratis

In het kader van de activiteiten die tussen 23 januari en 3 februari worden gehouden op de campussen Esenler en Esenkent van Metro Istanbul, kunnen kinderen tussen 7 en 14 jaar profiteren van fietstraining, origamiworkshop, cartoonworkshop, ritmesprookje gratis workshop, filmvertoning en campusrondleidingen. De capaciteit van de activiteit is beperkt tot 40 kinderen per dag en de inschrijvingen worden gedaan op basis van de prioriteit van de aanvraag.

Voor aanmelding: 0850 252 88 00

Rapportkaartgeschenk van de metro van Istanbul voor de kinderen van Istanbul

Günceleme: 18/01/2023 11:29

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen