Kleine studenten waren de gasten van Estram

Kleine studenten worden Estramin-gasten
Kleine studenten waren de gasten van Estram

Kleuterschoolleerlingen van Barbaros Primary School bezochten Estram. De kleintjes, die met ballonnen in hun handen door de faciliteiten liepen, werden geïnformeerd over veel zaken, vooral het werkende systeem van de trams en de regels die in het openbaar vervoer moeten worden gevolgd.

Schoolreizen van onderwijsinstellingen gaan ononderbroken door om het Eskişehir Light Rail System-project te bekijken en om het werkende systeem van de trams te zien. In dit kader hebben kleuters en leerkrachten van de Barbaros Primary School Estram bezocht.

Voor de allerkleinsten werd onder toezicht van de autoriteiten een promotietour georganiseerd in het Estram Movement Center. Hier werden ook de te volgen regels in het openbaar vervoer uitgelegd aan de kleine leerlingen die ter plaatse de onderhoudswerkplaats, de wasstraat, de tram en het magazijn zagen.

Ambtenaren van Estram, die ook de apparatuur in de tram introduceerden, lieten de studenten een korte tramtour maken. Het schoolreisje, waar de kleintjes met ballonnen in hun handen de faciliteiten bekeken en kleurrijke beelden tevoorschijn kwamen, eindigde met een souvenirfoto die werd gemaakt om de dag te herdenken.

Günceleme: 17/01/2023 15:31

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen