Kapitaalmarktenraad gaat 57 ambtenaren aanwerven

Ibrahim Omer Gonul wordt de nieuwe voorzitter van de Capital Markets Board
Kapitaalmarktenraad

In de Capital Markets Board wordt rekening gehouden met een voldoende aantal kandidaat-personeelsleden voor het personeelsbestand van 18 Officers, 10 Protection and Security Officers, 6 Chauffeurs, 1 Technicus, 5 Technici, die in de klasse Technische Dienstverlening zitten, en 2 Koks en 15 Dienstmeisjes in de Auxiliary Services-klas, rekening houdend met hun succes Er zal een toelatingsexamen zijn voor selectie.

Voor details van advertentie KLIK HIER

ONDERZOEKSVOORWAARDEN

1) Om te voldoen aan de algemene voorwaarden in subparagraaf (A) van artikel 657 van de Ambtenarenwet nr. 48,

2) Vanaf 01 januari 2023 niet ouder dan 35 jaar voor officier, beveiligings- en veiligheidsfunctionaris, chauffeur, technicus en technicus, en 30 jaar voor kok en dienstmeid,

3) geen aandoening te hebben die hem verhindert zijn plicht voortdurend te doen met betrekking tot gezondheid,

4) Geen valse informatie en documenten geven vanwege invoerprocedures, geen verklaring afleggen,

5) Het niet hebben van een dienstplicht aan een andere organisatie of het aanvaarden om de schuld met betrekking tot deze verplichting te betalen.

6) Om te hebben deelgenomen aan het examen voor selectie van openbaar personeel, gehouden door ÖSYM in 2022 voor B-groepsfuncties en nog steeds geldig is, en om te voldoen aan de voorwaarden die zijn gespecificeerd in de onderstaande lijst.

INSCHRIJVING EXAMEN DATUM EN PLAATS

Het toelatingsexamen wordt afgenomen als een mondeling examen. De plaats en data van het examen worden aangekondigd op de officiële website van het bestuur (spk.gov.tr) en op het Career Gate Recruitment Platform (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Kandidaten worden niet apart op de hoogte gebracht.

TOEPASSINGSMETHODE

Kandidaten kunnen hun sollicitatie indienen tussen 23.01.2023 – 06.02.2023 tot 23:59 op de e-Government door in te loggen via de Capital Markets Board- Career Gate Public Recruitment en Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) en actief te worden op de opgegeven kalender.De volgende opdracht wordt gedaan via het sollicitatiescherm.

Alle aankondigingen, aankondigingen en informatie met betrekking tot het toelatingsexamen worden gepubliceerd op het webadres van de raad spk.gov.tr ​​​​en op het Career Gate Recruitment Platform (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Mededelingen, bekendmakingen en te publiceren mededelingen over het examen hebben de vorm van een mededeling en er wordt geen aparte mededeling aan de kandidaten gedaan.

Kandidaten zijn verplicht om tijdens de sollicitatie het telefoonnummer en e-mailadres dat ze actief gebruiken in het systeem vast te leggen en de aankondigingen en meldingen op te volgen door ze periodiek te controleren.

Günceleme: 20/01/2023 12:45

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen