Erciyes Boulevard Verbonden met Talas Boulevard

Erciyes Boulevard Verbonden met Talas Boulevard
Erciyes Boulevard Verbonden met Talas Boulevard

Kayseri Metropolitan Municipality Burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç zei dat de lijnen van de 4,7 kilometer lange en 30 meter brede weg die Erciyes Boulevard verbindt met Talas Boulevard en die van strategisch belang zijn op het gebied van transport, zijn getrokken en dat de werken zijn voltooid.

Kayseri Metropolitan Municipality zet zich dag en nacht in voor een comfortabeler en veiliger transport.

In deze context, om het transportnetwerk van de stad te vergroten en een comfortabeler transport aan te bieden, werken de werken voor de opening van de weg, die ongeveer 4,7 kilometer lang en 30 meter breed is, die Erciyes Boulevard zal verbinden met Talas Boulevard en gelegen binnen de grenzen van het district Erenköy of het district Melikgazi, zijn voltooid.

Burgemeester dr. Memduh Büyükkılıç verklaarde in zijn verklaring over dit onderwerp dat de teams ook de lijnen trokken van de wegen waar asfaltverharding werd uitgevoerd.

15 DUIZEND TON ASPHLAT-SERIE

Burgemeester Büyükkılıç verklaarde dat ze hun inspanningen voortzetten om het transportnetwerk van de stad uit te breiden en de burgers een comfortabelere en veiligere transportmogelijkheid te bieden.Hij verklaarde dat het openingswerk is voltooid.

Büyükkılıç zei dat het wegplatform werd geopend door het puin van de constructies en bijgebouwen op de wegroute te onteigenen in de gebieden die zijn vrijgemaakt door de implementatie van bestemmingsplannen.

Burgemeester Büyükkılıç benadrukte dat de weglijnen werden getrokken na de infrastructuur- en asfalteringswerkzaamheden op het deel van de Erenköy Boulevard tussen Commando Street en Talas Boulevard: “We hebben Erciyes Boulevard verbonden met Talas Boulevard. In totaal werd er door de toegewijde teams van de Metropolitan 750 duizend ton asfalt op de weg gelegd, samen met de laatste etappe van 15 meter. Na de asfaltverharding werden de weglijnen getekend en was ons werk voltooid", zei hij.

Büyükkılıç zei dat ze zullen werken aan veiligere, comfortabelere en kortere wegen in de stad en bedankte al het team dat heeft bijgedragen.

Günceleme: 24/01/2023 16:18

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen