Zee van Marmara wordt gemonitord door UAV's, onmiddellijk gevolgd door satellietbeelden

De Zee van Marmara wordt direct gevolgd vanaf satellietbeelden die door UAV's worden gemonitord
Zee van Marmara wordt gemonitord door UAV's, onmiddellijk gevolgd door satellietbeelden

Minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering Murat Kurum legde een verklaring af op zijn officiële sociale media-account met betrekking tot de "Delegation of Authority Circular on the Detection of Marine Pollution from Ships". Minister Kurum zei: "We implementeren een nieuw inspectiemodel voor een 'Schonere Marmara', we hebben onze circulaire gepubliceerd."

In de Zee van Marmara, waar het scheepvaartverkeer intens is; Met de verordening die tot stand kwam in het kader van de bestrijding van de verontreiniging van de zee, had het tot doel de activiteiten van de inspectie op zee te versterken, de milieuproblemen te beheersen, verontreiniging in een vroeg stadium op te sporen en maatregelen te nemen, alle soorten verontreiniging op te sporen en te monitoren met een geïntegreerde structuur specifiek voor de regio. In deze context kreeg het Turkse Milieuagentschap toestemming voor de inspectie van mariene vervuiling in Istanbul en Kocaeli, waar het zeeverkeer intensief is.

Als resultaat van de studies die zijn uitgevoerd door het ministerie van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering, is er een regeling getroffen in de "Delegatie van Autoriteit voor de detectie van mariene verontreiniging door schepen" om de mariene inspectieactiviteiten die worden uitgevoerd in de Zee van Marmara en om een ​​geïntegreerde structuur te bieden die specifiek is voor de regio.

Met de circulaire uitgegeven door het ministerie, werd het Turkse Milieuagentschap gemachtigd in overeenstemming met het 2872e artikel van de milieuwet om te controleren of de zeevoertuigen voldoen aan de bepalingen van de milieuwet nr.

Het ministerie van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering sprak de noodzaak uit om de mariene inspectieactiviteiten in de Zee van Marmara te versterken met de medewerking van wetenschappers en aanverwante instellingen en organisaties om het slijmprobleem in de Zee van Marmara in 2021 op te lossen en hen te voorzien van een geïntegreerde structuur die specifiek is voor de regio. In het kader van het Actieplan voor de bescherming van de Zee van Marmara, dat werd opgesteld samen met alle betrokkenen bij de studies, werd met het 12e actieplan besloten om de inspecties in alle bekkens die verband houden met de Zee van Marmara te verhogen door gebruik te maken van teledetectie-, satelliet- en vroegtijdige waarschuwingssystemen, onbemande luchtvaartuigen en radarsystemen door het Turkse Milieuagentschap.

“Het Turkse Milieuagentschap is gemachtigd om de inspectie op zeeverontreiniging in Istanbul en Kocaeli uit te voeren”

Met de verordening die in deze context is gemaakt, is het Turkse Milieuagentschap gemachtigd voor de inspectie van zeeverontreiniging in Istanbul en Kocaeli, die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen, waar de zeeverontreiniging intens is. Met de toestemming die is gegeven aan het Turkse Milieuagentschap, met de verordening die is opgesteld in het kader van de bestrijding van de vervuiling van de zee in de Zee van Marmara, waar het maritieme verkeer intensief is, de versterking van de inspectieactiviteiten op zee, het waarborgen van de beheersing van milieunegatieven, het in een vroeg stadium opsporen van vervuiling en het nemen van voorzorgsmaatregelen, het opsporen en monitoren van alle soorten vervuiling die specifiek zijn voor de regio.Het was bedoeld om een ​​geïntegreerde structuur te bieden.

"Zee van Marmara wordt gemonitord door UAV's"

In het kader van de door het Turkse Milieuagentschap uit te voeren studies; Er zullen inspecties worden uitgevoerd voor de controle, monitoring en follow-up van milieunegatieven en de detectie van allerlei soorten vervuiling voor activiteiten ter bescherming en verbetering van het milieu binnen de grenzen van de zee. 7/24 monitoring en inspecties vanuit de lucht, op het land en op zee zullen worden verzorgd door onbemande luchtvaartuigen (UAV) en zeeboten. Daarnaast zal een volg-waarschuwingssysteem worden geactiveerd met behulp van satelliet- en radarbeelden voor het vroegtijdig opsporen van mariene vervuiling.

Met de verordening heeft het Geïntegreerd Strategisch Actieplan voor de Zee van Marmara, dat werd opgesteld en uitgevoerd in het kader van het Actieplan voor de Bescherming van de Zee van Marmara, tot doel beleid en strategieën te bepalen en uit te voeren om de intense vervuiling in de Zee van Marmara te elimineren en om het bekken van de Marmara-zee tot een goede milieutoestand.

Günceleme: 24/01/2023 17:51

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen