Directoraat-generaal Veiligheid moet 1.250 Guardians rekruteren

Wachten op examenresultaten aangekondigd Wachten op examenresultaten Onderzoek
bewaken

Het ministerie van Binnenlandse Zaken, het directoraat-generaal Veiligheid, de Bazaar van het Presidium van de Politieacademie en de Buurtwachter hebben de aankondiging van de aanwerving gepubliceerd.

Voor details van advertentie KLIK HIER

2023/1. TERMIJN BAZAAR EN AANKONDIGING VAN HET INGANGSEXAMEN VAN DE BUURTWACHTER

Er zullen mannelijke bazaar- en buurtwachters worden aangeworven in 26 provincies (1.250).

Tussen 18 januari 2023 en 03 februari 2023 kunnen kandidaten hun vooraanmelding doen door met hun e-governmentwachtwoord in te loggen op pa.edu.tr.

De toegangsvoorwaarden voor de genoemde aankoop staan ​​hieronder vermeld. Het examenrooster voor werving wordt bekendgemaakt op de officiële website van het voorzitterschap van de Politieacademie (pa.edu.tr).

Het is belangrijk om uitspraken uit andere bronnen te negeren.

 VEREISTEN VOOR KANDIDATEN

a) een staatsburger zijn van de Republiek Turkije,

b) Afgestudeerd zijn van ten minste de middelbare school of een equivalent daarvan,

c) Minimaal 167 cm lang zijn,

d) Een body mass index hebben tussen 18 (inclusief) en 27 (inclusief).

e) vanaf de laatste dag van de vooraanmeldingen gedurende het laatste jaar of langer in de provincie hebben gewoond,

f) Zijn militaire dienst vervuld hebben op de laatste dag van de voorlopige aanvragen,

g) De leeftijd van 18 (geboren op of voor 18) en jonger dan 18.01.2005 jaar (geboren op en na 31) hebben bereikt, op voorwaarde dat de leeftijd vóór correctie in aanmerking wordt genomen bij de leeftijdscorrecties die worden gemaakt na de leeftijd van 18.01.1993 jaar,

h) Niet te worden veroordeeld voor verduistering, verduistering, verduistering, fraude, valsheid in geschrifte, geloofsmisbruik, frauduleus faillissement of enige andere schandelijke daad, zelfs als hen gratie is verleend,

İ) Niet bekend staan ​​als berucht volgens de percepties van de Turkse samenleving,

j) Niet te worden beroofd van openbare rechten, niet te worden veroordeeld tot ontneming van openbare diensten,

k) Geen enkele belemmering hebben voor het ambtenarenapparaat,

I) Geen wettelijke belemmering hebben voor het dragen van een wapen of het uitvoeren van een gewapende taak,

m) Voldoen aan de voorwaarden die zijn gespecificeerd in de verordening inzake gezondheidsomstandigheden van de politieorganisatie,

n) De kandidaat zelf en, indien gehuwd, zijn echtgenote; In een bordeel, een gemeenschappelijke ruimte, een rendez-voushuis, een huis waar alleen prostitutie wordt bedreven en soortgelijke plaatsen hebben gewerkt of geen bemiddelings- en wachthandelingen hebben verricht, om allerlei geschreven, audio- en videowerken te produceren en te verkopen die in strijd zijn met de goede zeden en goede zeden, ongeacht het materiaal waarin ze zijn opgenomen, of verantwoordelijk zijn voor gokken, drugs of stimulerende middelen niet onderworpen zijn aan enig gerechtelijk of administratief onderzoek of vervolging op grond van het artikel, niet onderworpen zijn aan administratieve sancties of niet worden veroordeeld voor deze werken,

o) Niet behandeld worden voor gebruik van alcohol, drugs of stimulerende middelen, of niet behandeld worden,

p) Om welke reden dan ook niet uit de politieopleidingsinstellingen te worden gezet, met uitzondering van de bepalingen van het gezondheidsreglement,

r) zich niet te mengen in, te ondersteunen of deel te nemen aan de acties, bijeenkomsten, marsen en bijeenkomsten van terroristische organisaties en hun legale of illegale uitbreidingen,

s) Geen lid zijn van een politieke partij of dochterondernemingen van politieke partijen op de datum van aanmelding,

t) Veiligheidsonderzoek en archiefonderzoek positief.

INSCHRIJVINGS- EN EXAMENDATA

(1) Online voorlopige toepassingsdata:

a) Vooraanmeldingen voor het toelatingsexamen Bazaar en Buurtwacht kunnen online worden gedaan tussen 18.01.2023 – 03.02.2023 door in te loggen met het e-Government-wachtwoord van de kandidaat op pa.edu.tr tot 17.00 uur en de vereiste informatie te verstrekken in de relevante velden door de kandidaat worden ingevuld.

b) Het e-Government-wachtwoord kan worden verkregen bij de centrale directies van de PTT of geautoriseerde vestigingen in het land op vertoon van een identiteitsbewijs met foto (identiteitskaart, huwelijksakte, paspoort en rijbewijs, identiteitskaart advocaat, blauwe kaart, verblijfsvergunning) waarop het TR-identiteitsnummer wordt afgedrukt, op persoonlijke aanvraag.

c) Het e-Government-wachtwoord is verkrijgbaar bij ambassades en consulaten in het buitenland. Gedetailleerde informatie hierover is te verkrijgen bij de aangesloten buitenlandse vertegenwoordigers.

d) Sinds de preliminaire sollicitaties van de kandidaten met de status van martelaar of invalide, die het vakje "Ik ben een martelaar of een gehandicapt familielid van de plicht" niet konden aanvinken of de zin "Martelaar of invalide van dienst" niet konden zien ", tijdens het indienen van hun aanvraag zullen de verzoekschriften van de kandidaten (naam, achternaam, TR ID-nummer, adres, 2 contactnummers, afstuderen) worden ingediend door ons voorzitterschap. status) en een kopie van het certificaat van martelaarschap of arbeidsongeschiktheid goedgekeurd door de betreffende instelling (het bij SSI te verkrijgen document) naar het faxnummer 0 312 462 87 29 tussen de pre-applicatiedata.

WAARSCHUWING: Het aanvraagproces wordt afgerond door tijdens de aanvraag op internet de betreffende cijfers in te vullen met het e-Government wachtwoord. Online aanvragen zullen worden gedaan tussen de aangegeven data. Aanvragen die per post of na de aanmeldingsdeadline worden ingediend, worden niet geaccepteerd.

WAARSCHUWING: 2023/1. Aanvragen voor het Toelatingsexamen Term Bazaar en Buurtwacht worden gedaan via e-Overheid nadat het examengeld is betaald.

Günceleme: 18/01/2023 10:15

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen