Cruisemobiliteit in Ordu

Cruisemobiliteit in het leger
Cruisemobiliteit in Ordu

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu Dr. Unye Port, die werd vergroot door het aantal en de diepte van de ligplaatsen te vergroten en ze geschikt te maken voor de toegang van schepen met een hoog tonnage, bood onderdak aan ongeveer 1,5 passagiers met 3 cruisereizen georganiseerd in 2 maand met de initiatieven van Mehmet Hilmi Güler.

De haven van Unye, die sinds 19 december 2022 drie cruiseschepen heeft gehost, is Ordu's toegangspoort tot de wereld geworden. Met als doel veerdiensten in Ünye te starten, heeft burgemeester van de gemeente Ordu, Dr. Mehmet Hilmi Güler zei dat de toeristen die vanaf april komen 3 dagen in Ordu zullen blijven en de schoonheid van de stad zullen zien. President Güler bracht ook het goede nieuws dat soortgelijke werken die in de haven van Ünye worden uitgevoerd, ook in Altınordu zullen worden uitgevoerd.

ONGEVEER 2 TOERISTEN KOMEN AAN

Cruisetoerisme, het eerste in Ordu, had een grote impact in de regio, vooral in Ordu. De haven van Unye, die sinds 19 december 2022 ongeveer 3 toeristen heeft ontvangen met 2 cruiseschepen, is Ordu's toegangspoort tot de wereld geworden.

Toeristen, die ook de historische en natuurlijke plaatsen van Ordu bezochten, hadden de mogelijkheid om veel punten te zien, zoals Yason, Hoynat en Boztepe.

INKOMENDE TOERISTEN BLIJVEN NU 2 DAGEN

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu Dr. Mehmet Hilmi Güler zei ook dat de cruiseschepen die vanaf april komen, 2 dagen in de stad zullen blijven.

President Güler zei: “Toeristen die aankomen met nieuwe vluchten die in april beginnen, blijven overnachten. Er zijn zelfs 2-daagse verblijfsprogramma's. Zo zien ze onze cultuur, toerisme en gastvrijheid niet alleen voor een dag, maar ook door te overnachten. Daarom openen we een nieuwe pagina. Het wordt het begin van een mooie periode', zei hij.

SOORTGELIJK WERK DAT IN ALTINORDU MOET WORDEN UITGEVOERD

Met de initiatieven van president Güler zullen soortgelijke studies worden uitgevoerd in Altınordu. De bestaande pierlengte van 90 meter wordt daarmee met 140 meter verlengd tot 230 meter. Ook de waterdiepte, die op het verste punt van de pier 7,5 meter is, wordt vergroot naar 10 meter. Cruiseschepen zullen niet passeren zonder te stoppen bij de Altınordu-pier met de pier waar verschillende eenheden zoals de douane zullen worden gevestigd.

Günceleme: 31/01/2023 16:21

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*