BOTAŞ rekruteert 261 vaste werknemers

BOTAS zal gehandicapte en ex-veroordeelde werknemers rekruteren
BOTAS

BOTAŞ Pipelines en Petroleum Transport Joint Stock Company hebben aangekondigd dat het 261 mensen zal aannemen om werkgelegenheid te bieden binnen zijn eigen structuur.

Petroleum Transport Inc. met pijpleidingen (BOTAŞ) heeft een aankondiging van personeelswerving gepubliceerd. Volgens de aankondiging van personeelswerving gepubliceerd door BOTAŞ, zullen 22 vaste werknemers worden aangeworven uit 261 verschillende provincies onder niet-gegradueerden en afgestudeerden zonder de vereiste van KPSS. Aanvragen worden ingediend via İŞKUR.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Volgens de BOTAŞ-gids voor personeelswerving zijn de eerste voorwaarden voor 261 personeelsleden die via mondeling examen kunnen worden aangeworven, een associate degree of een niet-gegradueerde te zijn en voldoende punten te hebben behaald in het relevante KPSS-scoretype.

Toepassingen beginnen op 16 januari 2023. Kandidaten hebben 5 dagen de tijd om hun aanvraag via İŞKUR te voltooien. Aanvragen eindigen op 20 januari 2023.

Günceleme: 12/01/2023 14:32

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen