Algemene directie van stichtingen om 2 werknemers te rekruteren

Algemene Directie Stichtingen
Algemene directie van stichtingen

Via het Turkse uitzendbureau (İŞKUR) zullen in het kader van de arbeidswet nr. 4857 arbeiders worden aangeworven voor de "vaste werknemers" kaders waarvan de verdeling in de onderstaande tabel wordt weergegeven.

Voor details van advertentie KLIK HIER

ALGEMENE VOORWAARDEN

1) nr. 2527 van de Turkse buitenlandse adellijke beroepen kunnen ze vrijelijk en kunst in Turkije, openbare, particuliere organisaties of de bepalingen van de wet inzake het aantonen van werk in het bedrijfsleven om een ​​Turks staatsburger te zijn.

2) De leeftijd van 18 jaar hebben bereikt op de deadline voor aanmelding.

3) Misdrijven tegen de veiligheid van de staat, misdrijven tegen de grondwettelijke orde en het functioneren ervan, misdrijven tegen de nationale defensie, misdrijven tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, fraude, misbruik van vertrouwen, frauduleus bankroet, zelfs indien gratie verleend. niet veroordeeld te worden voor de misdaden van het vervalsen van de aanbesteding, het vervalsen van de uitvoering van de handeling, het witwassen van de activa die het gevolg zijn van het misdrijf of smokkel.

4) Geen ouderdoms-, ouderdoms- of invaliditeitspensioen hebben ontvangen van een socialezekerheidsinstelling.

5) Geen militaire dienst hebben voor mannelijke kandidaten.

6) Niet worden beroofd van openbare rechten.

7) Om de status van de kandidaten die succesvol zijn in het examen te certificeren met een medisch rapport dat het geen kwaad kan om in het beroep te werken dat ze in dienst zullen zijn en hun taken continu zullen uitvoeren.

8) Kandidaten die valse verklaringen afleggen en degenen die niet voldoen aan een of meer van de toelatingsexamenvereisten worden niet als ongeldig aangemerkt, ook al zijn ze geslaagd voor het toelatingsexamen, worden hun afspraken en contracten geannuleerd. Bovendien zal over deze kandidaten een strafrechtelijke klacht worden ingediend bij het hoofdofficier van justitie om de relevante bepalingen van het Turkse wetboek van strafrecht nr. 5237 toe te passen.

9) Universiteiten in General Business, Business, Business Administration, Business Administration, Trade and Management, Business Administration, Management, Shipping and Administration, Marketing, Marketing and Sales, Sales Management, Market Research and Marketing, Sales and Advertising Management, Store Management, Detailhandel en winkelbeheer, Detailhandel en winkelbeheer, Public Relations, Public Relations en reclame, Public Relations en promotie, Communicatie en public relations.

10) Om het KPSS P2022-examen af ​​te leggen dat wordt afgenomen door ÖSYM in 93 en om minimaal 60 punten te behalen.

11) Kandidaten die als gevolg van hun sollicitatie het recht hebben om op de aangekondigde functies te worden benoemd, zullen in vaste dienst worden genomen in het kader van de bepalingen van de arbeidswet nr. 4857 en er zal een proeftijd van 2 maanden worden toegepast.

VORM VAN TOEPASSING, PLAATS EN DATUM

Aanvragen, Turkey Business Association (TEO) op de website 23.01.2023 - 27.01.2023 tussen deze data zullen elektronisch worden ingediend.

Günceleme: 23/01/2023 10:42

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen