Directoraat-generaal van de Munt- en Postzegeldrukkerij om 85 arbeiders aan te werven

Directoraat-generaal van de Munt- en Postzegeldrukkerij
Directoraat-generaal van de Munt- en Postzegeldrukkerij

De algemene directie van Darphane and Stamp Printing House is gevestigd in Istanbul, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nummer 6 Cevizli 4857 openbare werknemers voor 13 beroepen zullen worden aangeworven in overeenstemming met de arbeidswet nr. 85 en de verordening inzake de procedures en principes voor het in dienst nemen van werknemers bij openbare instellingen en organisaties die op basis van deze wet zijn uitgevaardigd voor tewerkstelling op werkplekken in Kartal.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Kandidaten die in het personeel van het directoraat-generaal van de Munt en Postzegeldrukkerij worden geplaatst, zullen gedurende een proefperiode van 2 maanden met een wettelijk minimumloon in dienst worden genomen.

De aanvragen van degenen die uit hun functie of beroep zijn ontslagen in overeenstemming met de relevante tuchtwetgeving van openbare instellingen en organisaties en van degenen aan wie openbare rechten zijn ontnomen, worden niet geaccepteerd.

Werknemers die moeten worden aangeworven in de diensttypen die vereist zijn in overeenstemming met de relevante bepalingen van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast bij de werving van werknemers bij openbare instellingen en organisaties, 4 keer het aantal vacatures (aangekondigd personeelsnummer) dat is aangegeven door İŞKUR en het aantal plaatsvervangende kandidaten wordt bepaald door een mondeling (interview) examen dat wordt afgenomen door de Algemene Directie.

Als gevolg van de plaatsing zullen kandidaten die niet over de vereiste kwalificaties voor benoeming beschikken en degenen die valse, misleidende of valse verklaringen hebben afgelegd en in hun voorkeuren zijn geregeld, niet worden benoemd. Zelfs als het per ongeluk gebeurt, wordt het toewijzingsproces geannuleerd. Kandidaten die de gevraagde documenten niet binnen de gestelde termijn indienen, hoewel ze voldoen aan de kwalificaties en voorwaarden van het geplaatste personeel, worden niet gestart.

Onder degenen die zijn geplaatst en aangesteld, degenen die niet in staat zijn om binnen 30 dagen met hun taak te beginnen (behalve degenen die niet in staat zijn om met hun taak te beginnen vanwege redenen zoals geboorte, ziekte, militaire dienst, enz.). persoon kunnen degenen die aan de gestelde voorwaarden voldoen, worden benoemd.

De bepaling in de zin "degenen die voorrang hebben bij detachering op het werk", vermeld in artikel 5 van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast bij de werving van werknemers bij openbare instellingen en organisaties, vormt geen recht ten gunste van de aanvrager in de bovengenoemde plaatsing.

APPLICATIEMETHODE, DATUM EN PLAATS

Aanmeldingen Turkey Business Association (TEO) 16.01.2023 online via de website - vindt plaats tussen 20.01.2023/XNUMX/XNUMX.

Persoonlijk, per post of e-mail ingediende sollicitaties worden niet in behandeling genomen, behalve voor online sollicitaties.

Günceleme: 16/01/2023 10:34

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen