Akdag Ski Center wacht op het seizoen

Akdag Ski Center wacht op het seizoen
Akdag Ski Center wacht op het seizoen

Samsun Metropolitan Municipality voltooide het onderhoud van de stoeltjeslift in het skicentrum Ladik Akdağ, waar adrenalineliefhebbers grote belangstelling tonen voor wintertoerisme, en maakte het klaar voor het seizoen. 1900 meter lange stoeltjeslift met landschapsarchitectuur wacht op skiliefhebbers met de verwachte sneeuwval.

De investeringen in toerisme gaan door in Samsun, waar 4-seizoenentoerisme plaatsvindt met zijn stranden, kuuroorden, thermale voorzieningen, plateaus, meren, watervallen, natuurlijke en culturele kenmerken. Samsun Metropolitan Municipality, dat in oktober de faciliteit, piste en stoeltjeslift in onderhoud nam in Akdağ Ski Center, een van de belangrijke wintertoeristische adressen van de Zwarte Zee-regio, voltooide haar werkzaamheden en maakte het klaar voor het seizoen.

SCHEMA GEMODERNISEERD

Bij de moderniseringswerkzaamheden die in oktober door de afdeling Toelevering en Reparatie van Machines zijn gestart, zijn alle mechanische systemen en onderdelen gedemonteerd en heeft de stoeltjeslift uitgebreid onderhoud en reparaties ondergaan. In de studie, waarin de ijzeren bastions werden gedemonteerd en getest of ze gebroken of gescheurd waren, werden de rolbanden op 16 palen, 230 rolbussen, assen en kogels, 460 vliegwiellagers van het rijstation, 74 filketsystemen, bedrijfsremblokken en wielbanden werden vervangen door de originelen. Asaanpassingen van de palen werden gemaakt. Reddingsmotoren, riemschijven en computerhardwaresystemen werden één voor één gecontroleerd.

WERKEN VOLTOOID

Samsun Metropolitan Municipality, dat veel belang hecht aan de modernisering van de stoeltjeslift, voltooide de wegverbreding, landschapsarchitectuur en baanonderhoud en bracht het skicentrum naar het seizoen. Het skicentrum Akdağ, dat op 80 km van Samsun en op 7 km van het district Ladik ligt, verwacht dit seizoen binnen- en buitenlandse toeristen te ontvangen.

TECHNISCHE ONDERDELEN VERNIEUWD

Bij het onderzoeken van de rijtesten van de gemoderniseerde stoeltjeslift zei Savaş Kaygusuz, hoofd machinevoorziening en reparatie van de gemeente Samsun, het volgende: “We hebben een onderhouds- en reparatieproces van 3 maanden voltooid in al onze mechanische systemen, inclusief onze stoeltjeslift. In overeenstemming met de instructies van onze president Mustafa Demir hebben we een uitgebreide moderniseringsperiode gehad. We hebben heel gevoelig gehandeld, zodat de faciliteit niet alleen in de winter maar ook in de zomer toeristen kan bedienen die grasskiën willen doen.”

Günceleme: 22/01/2023 13:48

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen