'Transport' Met dank aan president Büyükkılıç aan Erciyes

President Buyukkilica Erciyese Transport Dankbetuigingen
'Transport' Met dank aan president Büyükkılıç aan Erciyes

Burgers, die zowel comfortabel als gemakkelijk vervoer naar Erciyes bieden met de Metropolitan Municipality, zeiden: "Er is geen dergelijke service op andere plaatsen", en burgemeester van de Metropolitan Municipality Dr. Ze bedankten Memduh Büyükkılıç.

Met Kayseri Metropolitan Municipality is vervoer naar Erciyes Ski Center, de parel van Turkije, veel handiger en gemakkelijker. In deze context heeft Kayseri Erciyes A.Ş. Tijdens de pauze van het semester worden er elke dag van de week bussen georganiseerd naar het skicentrum Erciyes, dat wordt beheerd door het bedrijf.

Met de Metropolitan Municipality is vervoer naar Erciyes Ski Center, het symbool van Kayseri en een van de belangrijke centra van Turkije met 112 kilometer aan 41 skipistes en 19 mechanische faciliteiten op het gebied van bergbeklimmen en wintersport, erg handig en gemakkelijk .

Metropolitan Municipality Transportation Inc. Bussen rijden elke dag van de week als onderdeel van Erciyes-diensten tijdens de pauze van het semester. Dienovereenkomstig werd het vertrek vanaf het Cumhuriyet-plein naar het Erciyes-skicentrum voor het kasteel bepaald als 8.30, 9.30, 10.30 en 11.30 uur, terwijl de terugkeer van de Erciyes-berg werd geregeld als 14.30, 15.30, 16.30 en 17.30 uur. Aan de andere kant, onmiddellijk na het einde van de semesterpauze, zullen de vluchten elk weekend doorgaan.

BURGERS ZIJN TEVREDEN OVER DE TENTOONSTELLINGEN

Terwijl de burgers verklaarden zeer tevreden te zijn met de expedities en dat ze met een enkeltje naar Erciyes gingen om te skiën, bedankten ze de Metropolitan Municipality Kayseri Transportation Inc. en de burgemeester van de Metropolitan Municipality Dr. Ze bedankten Memduh Büyükkılıç.

President Buyukkilica Erciyese Transport Dankbetuigingen

“NIET DERGELIJKE SERVICE ELDERS”

Een burger die van buiten de stad naar het skicentrum van Erciyes kwam en verklaarde dat hij in het huis van een leraar in Kayseri verbleef, zei: "Er is geen dergelijke dienst op andere plaatsen" en zei:

“Erciyes is mijn nummer één keuze voor transport. Ik kom hier al 5,6 jaar. Ik kende deze mogelijkheid nog niet eerder. Ik ging met de Develi minibusjes. Zo begon ik binnen te komen toen ik hoorde dat ze het voor teruggave verboden hadden. Absoluut perfect ding. Hoe dan ook, ik raad deze plek aan. Ik heb ook veel geluk dat je hier bent, de faciliteiten zijn zo mooi.

President Buyukkilica Erciyese Transport Dankbetuigingen

“TE GEMAKKELIJK TE VERVOEREN, ZEER COMFORTABEL”

Een andere burger, die vanuit het stadscentrum naar het skicentrum van Erciyes ging, zei dat het vervoer naar Erciyes erg comfortabel is met de bus en zei: “Ik kwam uit het Fevzi Çakmak-district door over te stappen. We gaan naar het skicentrum Erciyes. Allereerst bedankt. Dit is een zeer goede kans voor ons. Het bieden van continue kansen is een zeer solide voordeel voor ons. Ik wil ook de burgemeester van de grootstedelijke gemeente in dit verband bedanken. We vertrekken met een enkel ticket, ik heb zelfs op overstappen gedrukt. Voor studenten is dit een beter voordeel. We zijn tenslotte studenten. Vervoer is heel gemakkelijk, heel comfortabel, 'zei hij.

Günceleme: 24/01/2023 16:03

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen