Volkan Atlas presenteerde zijn tweede single

Volkan Atlas presenteerde zijn tweede single aan Begeniye
Volkan Atlas presenteerde zijn tweede single

Volkan Atlas, die al van jongs af aan geïnteresseerd is in muziek en een van de bekende namen is in de Izmir-apotheekindustrie, presenteerde zijn tweede single Hükmen Galip naar de smaak van muziekliefhebbers.

Jouw werk in Turkse slowpopstijl YouTube en andere digitale muziekplatforms, zei Atlas dat het nummer een gebroken liefdesverhaal vertelt.

Volkan Atlas verklaarde dat de clip en het arrangement van Hükmen Galip, wiens tekst en muziek toebehoort aan de Izmir-tandarts Serdar Devrim Erkmen, zijn uitgevoerd door Korat Eriş met het label Ramp Music, en dat de clip is opgenomen in Alsancak.

Volkan Atlas merkte op dat muziek zijn passie is en verklaarde dat hij na de positieve reacties op zijn eerste werk, Love Crimes, de handen uit de mouwen stak en meer moeite deed voor zowel interpretatie als muzikaliteit. De artiest verklaarde dat geen enkele inspanning onbeloond zal blijven en benadrukte dat de tweede single, Hükmen Galip, veel bijval kreeg, een groot publiek bereikte en dat het publiek steeds groter werd, ondanks de release van de tweede single, Hükmen Galip.

Volkan Atlas verklaarde dat hij al jaren geïnteresseerd is in muziek als amateur en zong in vriendschappelijke bijeenkomsten, en zei dat hij zijn muzikale reis voortzette met de aanzienlijke steun van tandartsen Serdar Devrim Erkmen en Korat Eriş.

Atlas gaf aan dat ze zanglessen blijft volgen en haar repertoirestudie voortzet, en voegde eraan toe dat ze ook zijn begonnen met werken aan een ontroerend stuk speciaal voor de zomermaanden.

Günceleme: 20/01/2023 10:32

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen