Stormwaarschuwing voor Istanbul: eilandexpedities geannuleerd

Stormalarm voor expedities op het eiland Istanbul geannuleerd
Storm Alert Island-expedities geannuleerd voor Istanbul

De Marmara-regio staat sinds vanmorgen onder invloed van zuidwestenwinden. De verwachting is dat de Lodos vanaf 09.00 uur 's ochtends onder invloed staat van een storm in Istanbul en tot morgen middernacht zal doorwerken. Geschat wordt dat de storm, die in heel Istanbul een snelheid van 40 tot 70 km per uur zal bereiken, 80 km kan bereiken op plaatsen in de districten Eyüp, Arnavutköy, Büyükçekmece, Silivri en Çatalca. In de verklaring van AKOM werd verzocht om voorzichtig te zijn met vallende bomen, vliegende daken en uithangborden, rookgasvergiftiging en verstoringen in het zeetransport die kunnen optreden als gevolg van de zuidoostelijke storm die de komende twee jaar effectief zal blijven. dagen.

LODOS OBSTAKEL VOOR ZEEVERVOER

De zuidwestelijke wind, die vanmorgen zijn effect begon te vertonen, blokkeerde eerst het zeetransport. Bostanci-Moda-Kadikoy-Kabataş lijnexpedities werden uitgevoerd voordat ze konden stoppen bij de Moda-pier. Kınalıada - Burgazada - Heybeliada - Büyükada-vluchten van de City Lines werden geannuleerd vanwege ongunstig weer en zeecondities tot een tweede aankondiging.

Evenzo Avcılar-Bakırköy-Yenikapi- Kadıköy, Beşiktaş-Adalar vluchten zijn ook niet mogelijk vanwege de zuidoostelijke regio. Expeditiestatussen worden direct aangekondigd via de sociale media-accounts van de City Lines.

Günceleme: 17/01/2023 11:03

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen