Geen deelname aan Pamukova YHT Station Tender Again

Geen deelname aan Pamukova YHT Station Tender
Geen deelname aan Pamukova YHT Station Tender Again

De aanbesteding voor de bouw van het hogesnelheidstreinstation Pamukova is uitgesteld tot 30 januari als gevolg van het uitblijven van deelname aan de aanbesteding van 25 november. Opnieuw nam niemand deel aan de aanbesteding op 25 januari. Een nieuwe aanbestedingsdatum zal naar verwachting in de komende dagen worden aangekondigd.

De hogesnelheidstrein, die tussen Istanbul - Eskişehir - Ankara - Konya rijdt, stopt 4 keer per dag op het Arifiye-station van Sakarya. Na de voltooiing van Doğançay-scheuringen, die het deel van de lijn tussen Istanbul en Ankara zullen versnellen, zullen nieuwe regelingen worden getroffen bij de haltes en reizen van de hogesnelheidstrein.

In deze context was het de bedoeling om een ​​tweede YHT-station in Pamukova te openen voor YHT om de zuidelijke districten Sakarya en Bilecik te bedienen.

De aanbesteding voor dit project vond plaats op 30 november 2022, waar de mensen van Sakarya blij mee zijn. Aangezien er geen deelnemers aan de aanbesteding waren, werd de aanbesteding uitgesteld tot 25 januari 2023. Wederom was er de afgelopen dagen geen deelname aan de aanbesteding. Vanwege het gebrek aan deelname werd de bouw van het Pamukova-station van het hogesnelheidstreinstation uitgesteld tot een ander voorjaar. De verwachting is dat er de komende dagen opnieuw een aanbesteding zal plaatsvinden.

Günceleme: 27/01/2023 12:23

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*