Zijn de OEF-examenplaatsen voor 2023 bekend? AÖF Exameningang plaatst documentonderzoeksscherm

AOF examen
AÖF-examen

De ingangsplaatsen voor het AÖF-examen zijn bekend. Anadolu University Open Education Faculty AÖF herfstsemester eindexamens zullen face-to-face worden gehouden in de examencentra op 21-22 januari 2023. Met nog maar een paar dagen te gaan voor de examens, vragen studenten: "Zijn de toelatingsplaatsen voor AÖF-examens bekend, wanneer worden deze bekend gemaakt?" Terwijl hij op zoek was naar antwoorden op zijn vragen, kwam er op het laatste moment een verklaring van de Anadolu University. Het AÖF-exameninvoerdocument is opengesteld voor de toegang van kandidaten. Hoe krijg ik het toelatingsdocument voor het Anadolu University AÖF-examen?

Wanneer worden de AÖF herfstsemesterexamens gehouden?

De eindexamens van het AÖF herfstsemester worden face-to-face gehouden op 21 - 22 januari 2023.

Zijn de toelatingsplaatsen voor het AÖF-examen bekend?

AÖF Fall Semester Final Exam Entrance Documents zijn vrij toegankelijk. U kunt uw exameninloggegevens afdrukken vanaf uw studentenautomatiseringspagina. Voor AÖF examen toegangsdocumenten aanvraagscherm KLIK HIER.

Anadolu University OEF-examenrooster 2023

Eindexamen herfstperiode: 21 - 22 januari 2023

Voorjaarsexamen tussentijds: 15 – 16 april 2023

Eindexamen voorjaarsvakantie: 27 – 28 mei 2023

Zomerschoolexamen: Augustus 19 2023

Wat is de AÖF-slagingsgraad?

Eindexamens, ook wel eindexamens genoemd, beïnvloeden het eindejaarsgemiddelde met 70%. Aangezien er geen inhaal- of inhaalexamens zijn bij de Anadolu University Open Education Faculty, hebben de eindexamens invloed op het grootste deel van het cijfergemiddelde.

Bij de AÖF-examens worden 20 vragen gesteld van elk vak waarvoor de kandidaten verantwoordelijk zijn. AÖF-cursus slagingspercentage werd bepaald als 35.

Günceleme: 16/01/2023 12:54

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen