Grootste van de Chinese ijsbrekerschepen in dienst genomen

De grootste van de ijsbrekers van de geest is in dienst getreden
Grootste van de Chinese ijsbrekerschepen in dienst genomen

Haixun-156, China's eerste grote navigatieschip met ijsbrekerfunctie, is vandaag officieel in Tianjin in gebruik genomen. Haixun-156 werd het land met het grootste waterverplaatsingsgewicht en het hoogste navigatieschip met kunstmatige intelligentie.

Met een totale lengte van 74,9 meter, een matrijsbreedte van 14,3 meter, een matrijsdiepte van 6,2 meter en een waterverplaatsing van ongeveer 2400 ton, weerspiegelde het ontwerpconcept van het schip de strategie van het land om China's koolstofemissiepiek en koolstofneutralisatie te bereiken.

Er werd vernomen dat het schip genaamd Haixun-156, dat werd ontwikkeld met binnenlandse technologie, het onderhoud van de faciliteiten in de havens in het noorden van het land en de taken zoals noodzoek- en reddingsacties op het water zal uitvoeren, en zal beveiligen de productie, het transport en de levering van energie in de havens.

Günceleme: 16/01/2023 14:37

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen